2014-01-28 13:23:14
Φωτογραφία για Η Promo Fight προχωράει στην αλλαγή αθλητών λόγω τραυματισμών
«Η Promo Fight προχωράει στην αλλαγή αθλητών λόγω τραυματισμών, τους οποίους πιστοποιήσαν οι αρμόδιοι γιατροι. Ευχόμαστε στους αθλητές καλή ανάρρωση και να είναι στα επόμενα event, ωστόσο η main card γίνεται ακόμα πιο δυνατή, με τις προσθήκες που έγιναν.

Η Ειρήνη Ραδίτσα μπαίνει στην main card όπου θα αντιμετωπίσει την φιλόδοξη Πέπη Δημητρούκα. Πρόκειται για δύο αθλήτριες που ξεχωρίζουν με το πάθος τους και αναμένεται να προσφέρουν ένα δυνατό ματς στον Πατραϊκό κόσμο. Ο αγώνας θα είναι στα -61 κιλά, τρία δευτερόλεπα clinch και ένα γόνατο.

Η Ραδίτσα προέρχεται από το Κολοσσός Gym, ενώ η Δημητρούκα από το Diamond Camp. Ο ανεβασμένος Νίκος Κοντογιάνης θα αντιμετωπίσει τον Βαλεντίνο Κυριακίδη. Οι δύο αθλητές θα αγωνιστούν στα -71 κιλά, με Κ-1 όρους. Πρόκειται για δύο kickboxers που προέρχονται από LMS Xerikos team και Μαχητές Σκύδρας αντίστοιχα. H Σοφία Κάργα από το Πόντικα- Ναζαρένκο team, θα κοντραριστεί με την Ηλιάννα Μπίστα στα -57 κιλά, 3χ2, low kicks.


Η δεύτερη προέρχεται από τον Άτρωτο Ιωαννίνων.

Το επόμενο ζευγάρι που είμαστε σε θέση να ανακοινώσουμε είναι αμιγώς πυγμαχικό. Δημήτρης Γρίβας εναντίον Παύλου Μερκούρη στα 70 κιλά, 3χ2, σε αγώνα πυγμαχίας. Από Petroutsos boxing και Μονομάχους Θήβας αντίστοιχα. Την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να ανακοινωθεί ο αντίπαλος- γρίφος του Χάρη Γκαζή, μια και στο άκουσμα του και μόνο θα προκαλέσει μεγάλη έκπληξη.

Ο αγώνας θα είναι για τίτλο intercontinental, με την σφραγίδα της WPKA σε αγώνα 5χ2, Κ-1. Tέλος, επιβεβαιώνουμε την ανακοίνωση της διοργάνωσης The Battle, όπου αναφέρεται στον Γιώργο Φωτακόπουλο, οποίος θα αντιμετωπίσει τον νικητή του αγώνα Θεοδοσίου- Τσινάκη, που θα γίνει στο Promo Fight 2.. Όλα αυτά στο "Patra vs All", στις 8 Φεβρουαρίου στο Εθνικό Στάδιο της Πάτρας "ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΟΦΑΛΟΣ", με συνδιοργανωτές την PROMO FIGHT BY PAGANIAS και KARIOTIS TEAM..».

Σημεια προπωλησης εισιτηριων

Παπασωτηριου

Εντός Πανεπιστημίου Πατρών- ΡΙΟ ΠΑΤΡΑ

Τηλ. 2610-995455

Discover

Πατρέως 30 Τηλ.261 062 4916

Τηλέφωνο 261 062 4916

X-Treame Stores
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ