2014-01-28 16:30:14
Φωτογραφία για Έρχεται στο MEGA το Modern Family. Σχεδόν έτοιμο το καστ.
Έρχεται από την άλλη άκρη του Ατλαντικού, μία σειρά που έχει καταφέρει να αποκτήσει εκατομμύρια φανς και να γράψει την δική της ιστορία στο βιβλίο της παγκόσμιας τηλεόρασης. 

Η σειρά – φαινόμενο με τα δεκάδες διεθνή βραβεία και τις… εθιστικές ιδιότητες, το “Modern Family”, λίαν συντόμως θα μας κλείνει πονηρά το μάτι μέσα από το Mega.

Και για να ακριβολογούμε, το Mega δεν αποφάσισε απλά να αγοράσει τα δικαιώματα μετάδοσης της εν ΄λόγω σειράς, αλλά και να την ελληνοποιήσει, δηλαδή, να την φέρει στους δέκτες μας αλά ελληνικά. Αυτός είναι και ο λόγος που αυτές τις ημέρες οι υπεύθυνοι του Mega βρίσκονται σε συνεχείς επαφές και διαπραγματεύσεις με πολλά γνωστά ονόματα της εγχώριας σόου-μπιζ, προκειμένου να καταφέρουν και να δημιουργήσουν ένα ιδανικό καστ. Ένα καστ που να τα καταφέρει να φανεί αντάξιο του αρχικού και φυσικά και των προσδοκιών μας!

Σε πρώτη φάση απ ΄ότι έχει γίνει γνωστό οι ηθοποιοί που έχουν δώσει τα χέρια με το Mega και θα κρατήσουν τους βασικούς ρόλους είναι ο Αντώνης Καφετζόπουλος, ο Κώστας Κόκλας, η Κλέλια Ρένεση και η Αννα - Μαρία Παπαχαραλάμπους και εννοείται πως το... σαφάρι για το βασικό καστ συνεχίζεται.
πηγή
pestanea
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Τα στοιχήματα και εμείς
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Τα στοιχήματα και εμείς
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ