2014-01-28 19:00:06
Φωτογραφία για ΣΥΖΗΤΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΤΟΥ ΡΟΜΠΕΡΤΟ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!
Ο Ολυμπιακός έχει ανοιχτό δίαυλο επικοινωνίας τόσο με την Ατλέτικο όσο και με την πλευρά του Ρομπέρτο, πιέζοντας για συμφωνία ακόμα και για αγορά!

Οι εξελίξεις στην υπόθεση Ρομπέρτο δεν σταματούν. Σύμφωνα με τα τελευταία δημοσιεύματα από την Ισπανία ο Ασένχο που ανήκει στην Ατλέτικο θα μείνει στην Βιγιαρεάλ, ο Αρανθούμπια θα αποχωρήσει από τους Μαδριλένους ενώ με τον Μόγια της Χετάφε υπάρχε προφορική συμφωνία για να βρεθεί στην Ατλέτικο αλλά για Νο2 στην ομάδα.

Ο πρώτος στόχος για την Ατλέτικο είναι, όπως έχουμε αναφέρει πολλές φορές, να μην φύγει από την Ισπανία ο Κουρτουά. Την ίδια στιγμή από την Ιβηρική προκύπτει πως ο Ολυμπιακός κάνει μεγάλες προσπάθειες ακόμα και για αγορά του Ρομπέρτο και ενώ έχει συνεχείς επαφές και με την πλευρά του Ισπανού γκολκίπερ και με την Ατλέτικο.

Ο ίδιος ο Ρομπέρτο φέρεται να έχει ήδη τονίσει προς την διοίκηση της Ατλέτικο πως εάν δεν τον υπολογίζουν για Νο1 θέλει να μείνει στην Ελλάδα και για τη νέα χρονιά. Βέβαια αυτό μπορεί να γίνει και με δανεισμό και με αγορά έστω ενός μέρους των δικαιωμάτων του.

Όσο περνούν οι μέρες βέβαια τα μηνύματα για την υπόθεση Ρομπέρτο γίνονται όλο και πιο θετικά...
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ