2014-01-28 22:12:08
Φωτογραφία για Ολα τα λεφτά ο Μήτρογλου: Ετοιμη να ανέβει στα 15 εκατ. ευρώ η Φούλαμ
Το «όχι» του Ολυμπιακού στην Φούλαμ για την απόκτηση του Κώστα Μήτρογλου δεν πτοεί τους Αγγλους. Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε στον «αέρα» του Sentra 103,3 ο Ευάγγελος Μίχος στη διάρκεια της εκπομπής... «Παλτά... και παιχταράδες», η αγγλική ομάδα έχει ενημερώσει τον Ολυμπιακό πως θα επανέλθει μέχρι το τέλος του μήνα, παρά την απόρριψη της προσφοράς των 11 εκατ. ευρώ, αφού «καίγεται» για την απόκτηση του «Μητρογκόλ».

Σύμφωνα με την πιάτσα των ατζέντηδων, οι Λονδρέζοι διαπίστωσαν από την πρώτη επαφή ότι ο Ολυμπιακός με ένα ποσό γύρω στα 14-15 εκατ. ευρώ παραχωρεί τον Μήτρογλου. Πηγές μας από την Αγγλία δεν αποκλείουν πηγές οι «κότατζερς» να επιστρέψουν με αυτή τη σούπερ προσφορά την οποία δεν θα μπορέσει να αρνηθεί ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Οσο για τον αντικαταστάτη του Βλαντιμίρ Βάις, που παραχωρήθηκε σε ομάδα του Κατάρ, κατά 99% αυτός θα είναι ο Δημήτρης Κολοβός, που θα έρθει άμεσα στου Ρέντη. Υπενθυμίζεται ότι ο μέσος του Πανιωνίου έχει αποκτηθεί από το περασμένο καλοκαίρι από τους «ερυθρόλευκους» και παίζει ως δανεικός για τη φετινή σεζόν στην ομάδα της Νέας Σμύρνης. Ετσι, δεν υπάρχει θέμα για τον Τζόναθαρ Λεζάρ, τουλάχιστον για τώρα.

Οσον αφορά τα δημοσιεύματα περί του Σεμπάστιαν Λέτο, από το λιμάνι επιβεβαίωναν πως η πλευρά του Αργεντινού έχει εκφράσει την επιθυμία της να γυρίσει στον Ολυμπιακό - και μάλιστα όχι μόνο μία φορά - αλλά δεν υπάρχει ενδιαφέρον από τους «ερυθρόλευκους».
SentraGoal Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ