2014-01-28 23:46:12
Φωτογραφία για Πάτρα: Ο Σύλλογος για την Ψυχική Υγεία έκοψε την πίτα του
Ο Σύλλογος για την Ψυχική Υγεία – ΣΟΨΥ Πάτρας έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα την Κυριακή 26 Ιανουαρίου, στα γραφεία του Συλλόγου. Ο χώρος κατακλύστηκε από τα μέλη και τους φίλους που μέσα σε ζεστό και οικογενειακό κλίμα αντάλλαξαν ευχές για την καινούργια χρονιά.

Παρόντες μεταξύ άλλων ήταν ο Βουλευτής της Δημοκρατικής Αριστεράς κος Νίκος Τσούκαλης, η Αντιδήμαρχος Εθελοντισμού κα Ανδρικοπούλου – Ρούβαλη Μαρία, ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Πρωτοβουλία για την Πάτρα» και Δημοτικός Σύμβουλος κος Τσουραμάνης Ανδρέας, η Πρόεδρος του ΔΣ της Μέριμνας κα Άννα Σπηλιοτακάρα, η Πρόεδρος του Συλλόγου Ατόμων με Σκλήρυνση κατά Πλάκας κα Μαργαρίτα Καραγεώργου, εκπρόσωποι του τομέα του Ελληνικού Ερυθρού σταυρού – Σαμαρείτες και εκπρόσωποι από την Διεθνή Ένωση Αστυνομικών.

Θερμές ευχαριστίες για την παραχώρηση των βασιλοπιτών από τους φούρνους – ζαχαροπλαστεία ΜΠΑΛΑΣΚΑΣ, ΓΚΙΤΣΗΣ και ΠΛΕΓΑΣ καθώς επίσης και στην «Χορωδία Νηπιαγωγών» Πάτρας που έψαλαν χριστουγεννιάτικα τραγούδια κατά την εκδήλωση.
xespao
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ