2014-01-29 09:36:12
Φωτογραφία για Άκομψα σχόλια από τη βασιλική οικογένεια για την πριγκίπισσα Νταϊάνα: «Ήταν αμόρφωτη»
Ηταν 1997 όταν η πριγκίπισσα Νταϊάνα βρήκε τραγικό θάνατο στο Παρίσι σε τροχαίο που προκλήθηκε στην προσπάθεια του οδηγού της λιμουζίνας να ξεφύγει από την αχαλίνωτη καταδίωξη δημοσιογράφων και φωτογράφων στους δρόμους του Παρισιού.

Σήμερα, 17 χρόνια μετά, η πριγκίπισσα Μαρί Κριστίν δίνει μία συνέντευξη σε καναδικό κανάλι που σίγουρα θα συζητηθεί, στάζοντας... χολή για την αδικοχαμένη Νταϊάνα.

Η «πριγκίπισσα του λαού» για τους Βρετανούς για την πριγκίπισσα Μάικλ του Κέντ, ήταν μία «αμόρφωτη».

«Έμενε δίπλα μου στο παλάτι του Κένσιγκτον και πρέπει να πω ότι τη συμπαθούσα πολύ. Ήμουν πολύ δεμένη μαζί της», δήλωσε η Μαρί Κριστίν, η οποία δείχνοντας τη... συμπάθειά της, έκανε αρνητικά σχόλια για την Νταϊάνα, η οποία δεν είχε διαπρέψει στις σπουδές της.

«Είναι πολύ δύσκολο για τους περισσότερους ανθρώπους με χαμηλή εκπαίδευση, όπως οι αστέρες της ποπ ή του κινηματογράφου, να υμνούνται από ολόκληρο τον κόσμο. Είναι ακόμα πιο δύσκολο αν δεν έχουν μία μητέρα να τους μεγαλώσει με αυστηρότητα. Η Νταϊάνα δεν είχε μία μητέρα να τη μεγαλώσει όπως έπρεπε και δεν ήταν αρκετά μορφωμένη, επομένως ήταν δύσκολο να αντιμετωπίσει το θαυμασμό του κόσμου», δήλωσε η πριγκίπισσα Μάικλ του Κέντ.

Τα σχόλιά της, βέβαια, δε θα μπορούσαν να περάσουν απαρατήρητα, με τη βιογράφο της βασιλικής οικογένειας, Λαίδη Κόλιν Κάμπελ να τα χαρακτηρίζει «σκουπίδια».

Πηγή: iefimerida
xespao
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ