2014-01-29 10:00:17
Φωτογραφία για ΜΟΙΡΑΣΕ... «ΑΚΥΡΑ» Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΓΙΑ ΜΑΝΩΛΑ ΚΑΙ ΣΑΜΑΡΗ!
Αρνητική ήταν η απάντηση του Ολυμπιακού σε πρόταση που φέρεται να έφτασε στο Λιμάνι για τον Κώστα Μανωλά ύψους 8 εκατ. ευρώ από την Ιταλία! «Όχι» και σε 4 εκατ. για Σάμαρη!

Η μία μετά την άλλη... «σκάνε» οι προτάσεις στον Ολυμπιακό για παίκτες των ερυθρόλευκων, αφού μετά τον Κώστα Μήτρογλου που βρίσκεται με το ένα πόδι στην Αγγλία, εξαιρετικές προσφορές έφτασαν στα γραφεία της ΠΑΕ και για τους Μανωλά, Σάμαρη.

Συγκεκριμένα για τον νεαρό αμυντικό εμφανίζεται να έχει καταθέσει επίσημη πρόταση ύψους 8 εκατ. ευρώ ιταλική ομάδα σύμφωνα με τον «Γαύρο», με την απάντηση ωστόσο των ερυθρόλευκων να είναι ότι ο παίκτης «δεν πωλείται». Με δεδομένο εξάλλου και τον τραυματισμό του Σιόβα, τη συγκεκριμένη στιγμή θα ήταν δυσαναπλήρωτο το κενό του Μανωλά κι όπως φαίνεται οι ερυθρόλευκοι τοποθετούν τον πήχη ενόψει καλοκαιριού τουλάχιστον στα 10 εκατ. για τον διεθνή αμυντικό!

Πολύ καλή πάντως πρόταση φαίνεται ότι έχει φτάσει και για τον Ανδρέα Σάμαρη στο Λιμάνι, η οποία και φτάνει τα 4 εκατ. ευρώ! Πρόκειται δηλαδή για ποσό δεκαπλάσιο από την τιμή που αγόρασε ο Ολυμπιακός τον παίκτη με μόλις έξι μήνες στους ερυθρόλευκους, παρ' όλα αυτά δόθηκε και σε αυτή την περίπτωση αρνητική απάντηση, όπως αναφέρει το δημοσίευμα.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ