2014-01-29 11:48:03
Φωτογραφία για «ΚΑΘΑΡΙΣΤΕ» ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΑΤΡΟΜΗΤΟ ΚΑΙ... ΠΡΟΚΡΙΣΗ!
Με τις τελευταίες εκτός απροόπτου... «πιστολιές» του Κώστα Μήτρογλου με τα ερυθρόλευκα, ο Ολυμπιακός θέλει να «καθαρίσει» από σήμερα την πρόκριση στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου κόντρα στον Ατρόμητο (20:00, OTE Sport 3).

Όπως όλα δείχνουν στο σημερινό παιχνίδι για τους «8» του Κυπέλλου Ελλάδας θα πραγματοποιηθεί και η τελευταία εμφάνιση του "πιστολέρο" με την ερυθρόλευκη φανέλα.

Ωστόσο, ο Μίτσελ δεν προτίθεται να χρησιμοποιήσει από την αρχή τον διεθνή επιθετικό και στη θέση του θα παίξει ο Ολαϊτάν, ο οποίος αυτή τη στιγμή δείχνει φορμαρισμένος.

Εκείνο που θέλουν οι ερυθρόλευκοι στο σημερινό ματς με τους «κυανόλευκους» είναι ένα αποτέλεσμα ανάλογο με εκείνο που είχαν πετύχει στο πρώτο αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης στο «Γ. Καραϊσκάκης», όταν είχαν επικρατήσει με σκορ 4-0 και ο επαναληπτικός στο Περιστέρι να αποκτήσει διαδικαστικό χαρακτήρα.

Ο Ισπανός τεχνικός έχει ζητήσει από τους παίκτες του να μπουν με πάθος από το πρώτο λεπτό της αναμέτρησης και να προσπαθήσουν να σημειώσουν ένα γρήγορο τέρμα.

Την ερυθρόλευκη εστία θα υπερασπιστεί ο Μέγιερι, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Σαλίνο, Παπαδόπουλο, Μανωλά και Μπονγκ. Ως αμυντικά χαφ θα αγωνιστούν ο Σάμαρης και ο Μανιάτης, με τους Φουστέρ και Κάμπελ στα πλάγια.

Ο Σαβιόλα θα παίξει πίσω από τον Ολαϊτάν.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Κάρολ, Ντομίνγκεζ, Μήτρογλου, Εντινγκά, Σέποβιτς, Τόρες, Βέργος και Βούρος.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ