2014-01-29 14:10:03
Φωτογραφία για Επεσα από τα σύννεφα όταν έμαθα για τη Γκαγέ..Η Βαλερί εξομολογείται..
Σάλος και για την επιλογή της να κυκλοφορήσει με Τζάγκουαρ στην Ινδία

«Όταν έμαθα θα για την κρυφή σχέση, έπεσα από τα σύννεφα...». Χείμαρρος είναι τις τελευταίες ώρες η απατημένη πρώην «πρώτη κυρία» της Γαλλίας, Βαλερί Τριερβελέρ, η οποία όπου βρεθεί κι όπου σταθεί σχολιάζει τον χωρισμό της και τα λάθη του παρελθόντος Η Γαλλίδα δημοσιογράφος εκμεταλλεύεται στο έπακρο την απιστία του συντρόφου της και στο αυριανό τεύχος του περιοδικού "Paris Match" (στο οποίο εργάζεται ) δεν διστάζει να αποκαλύψει την έκπληξή της όταν έμαθε για την κρυφή αγάπη του συντρόφου της, τη Γαλλίδα ηθοποιό, Ζουλί Γκαγέ.

Η Βαλερί, η οποία πριν από λίγο επέστρεψε στα πάτρια εδάφη μετά το ταξίδι της στην Ινδία, παραδέχτηκε ότι εξεπλάγη όταν έμαθε για τα νυχτοπερπατήματα του ένοικου των Ηλυσίων στο διαμέρισμα της οδού Cirque όπου απολάμβανε τον έρωτά του με την Γαλλίδα ηθοποιό.

Πάντως, τα γαλλικά ΜΜΕ τα οποία περίμεναν ότι κάποια στιγμή θα άνοιγε το στόμα της, έχουν γίνει η σκιά της Βαλερί. Η ίδια πάντως, υποστήριξε ότι έχει μετανιώσει πικρά για εκείνο το δηλητηριώδες "τιτίβισμα" συμπαράστασης προς τον πολιτικό αντίπαλο της πρώην συντρόφου και μητέρας των τεσσάρων παιιδών του Φρανσουά Ολάντ, Σεγκολέν Ρουαγιάλ.


"Αυτοί οι 160 χαρακτήρες άφησαν ανεξίτηλα σημάδια στην σχέση μου με τον Φρανσουά Ολάντ" , φέρεται να είπε η πρώην σύντροφος του Γάλλου προέδρου.

Την ίδια ώρα, δυσμενή σχόλια έχει ξεσηκώσει η επιλογή της Βαλερί να κάνει βόλτες με μία Τζάγκουαρ στην υποσιτισμένη Ινδία. Μάλιστα η Τζάγκουαρ Γαλλίας εκμεταλλεύτηκε τον παγκόσμιο «θόρυβο» γύρω από την απιστία του Προέδρου της χώρας και έκανε ένα πρωτότυπο tweet προς την πρώην πρώτη κυρία, τη Βαλερί Τριερβελέρ. Συγκεκριμένα ανήρτησε στο Twitter μία φωτογραφία και τη συνόδευσε με το ακόλουθο μήνυμα: «Κα Τριερβελέρ, η Jaguar είναι χαρούμενη που βοήθησε στη χαλάρωσή σας μέσα στην XJ».

Από την πλευρά του, ο Φρανσουά Ολάντ δείχνει ότι ξαναβρίσκει το χιούμορ του και, όπως σχολιάζουν τα γαλλικά ΜΜΕ, έγινε και πάλι "πλακατζής" αφού απελευθερώθηκε μετά την αποκάλυψη της ανάρμοστης σχέσης του με την Ζουλί Γκαγέ. Κατά την διήμερη επίσκεψή του στην Τουρκία διασκέδασε την ηγεσία της Αγκυρας με τα αστεία του. Σύμφωνα με την εφημερίδα "Liberation", λίγο πριν ξεκινήσει η συνέντευξη Τύπου στην τουρκική πρωτεύουσα, ο Ολάντ απευθυνόμενος στους δημοσιογράφους, φέρεται να είπε: "Ο πρόεδρος είναι εδώ. Που είναι άραγε οι υπουργοί; Εφυγαν όλοι και με εγκατέλειψαν;".

Την ίδια ώρα, στο Παρίσι, ο επικεφαλής της ένωσης των γαλλικών συνδικάτων "CGT" επέκρινε τον Ολάντ λέγοντας χαρακτηριστικά ότι θα πρέπει επιτέλους ο Γάλλος πρόεδρος να αφήσει την... φούστα της Άνγκελα Μέρκελ αναφερόμενος σε δημοσιεύματα του ξένου τύπου σύμφωνα με τα οποία έχει προσλάβει ως σύμβουλό του τον Γερμανό Πέτερ Χαρτς, "πατέρα της Ατζέντας 2010" επί Γκέρχαρντ Σρέντερ (παρά το γεγονός ότι το Μέγαρο των Ηλυσίων έσπευσε να το διαψεύσει).
πηγη
pestanea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ