2014-01-29 15:29:04
Φωτογραφία για «ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΣΕ ΚΩΜΑ Ο ΣΟΥΜΑΧΕΡ»
Η μάνατζερ του Μίκαελ Σουμάχερ διέψευσε τις πληροφορίες που τον θέλουν να ξυπνά από το κώμα, τονίζοντας ότι η κατάστασή του παραμένει σταθερή.

Η Σαμπίν Κεμ, με αφορμή τα ρεπορτάζ που θέλουν τους Γάλλους γιατρούς να τον ξυπνούν με εντολή της οικογένειάς του, τόνισε στο BBC ότι ο επτά φορές παγκόσμιος Πρωταθλητής παραμένει σε σταθερή κατάσταση σε κλινική του Γκρενόμπλ και διέψευσε τα περί ξυπνήματος από το κώμα.

Θυμίζουμε ότι στον Γερμανό έγιναν δύο επεμβάσεις για να αφαιρεθούν οι θρόμβοι γύρω από τον εγκέφαλο. Παρότι οι γιατροί αποφεύγουν να μιλήσουν για την κατάστασή του στο μέλλον, υπάρχουν πιθανότητες για κάποιον να παραμείνει σε κώμα αρκετών εβδομάδων και να αναρρώσει πλήρως.

Ο καθηγητής Χάρτσταϊν τόνισε στο BBC: «Το γεγονός ότι είναι σε τεχνητό κώμα σημαίνει ότι τα νέα είναι καλύτερα από ότι αναμενόταν». Ο Βρετανός νευροχειρούργος, Πίτερ Κερκπάτρικ, παρότι παραδέχθηκε ότι οι Γάλλοι τον κρατούν σε τεχνητό κώμα περισσότερο από ότι συνηθίζεται στην Αγγλία. υποστήριξε ότι οι γιατροί ίσως κρατούν τον Σούμι σε κώμα προκειμένου να αποφύγουν θωρακικές λοιμώξεις και προβλήματα στην αναπνοή.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ