2014-01-29 19:24:16
Φωτογραφία για ΠΕΤΓΟΥΕΪ : ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΤΟ ΑΥΡΙΑΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ, ΓΙΑΤΙ...
Το γεγονός ότι Ολυμπιακός και Μάλαγα έχουν κοντραριστεί ήδη δύο φορές στην Euroleague για φέτος, καθιστά την επικείμενη αναμέτρηση των δύο ομάδων… δυσκολότερη για τους ερυθρόλευκους, σύμφωνα με τον Μπρεντ Πέτγουεϊ.

Δυσκολότερο θα είναι για τον Ολυμπιακό το προσεχές παιχνίδι με τη Μάλαγα (Πέμπτη 30/01) για την πέμπτη αγωνιστική του Top 16 της Euroleague σύμφωνα με τον φόργουορντ των ερυθρόλευκων, ο οποίος εξήγησε γιατί το ματς αυτό με τους Ισπανούς θα έχει αυξημένο βαθμό δυσκολίας σε σχέση με τα δύο πρώτα που έδωσαν οι δύο ομάδες στην κανονική σεζόν της διοργάνωσης.

«Ήταν δύσκολος για μένα ο τελευταίος μήνας, καθώς παρακολουθούσα την ομάδα δίχως να μπορώ να τη βοηθήσω», ανέφερε αρχικά ο Αμερικανός και σχολίασε για το επικείμενο ματς με την ισπανική ομάδα:

«Θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι σε άμυνα και επίθεση και να τρέξουμε το παιχνίδι ώστε να πάρουμε τη νίκη. Να κάνουμε ό,τι κάναμε κόντρα στη Λαμποράλ».

Ολυμπιακός και Μάλαγα, τέθηκαν αντιμέτωποι και στην πρώτη φάση της διοργάνωσης και ο Πέτγουεϊ εξήγησε γιατί αυτό το… στοιχείο δεν θα βοηθήσει τον ίδιο και τους συμπαίκτες του: «Το ότι έχουμε αντιμετωπίσει ήδη δύο φορές τη Μάλαγα κάνει το αυριανό παιχνίδι ακόμα πιο δύσκολο για εμάς. Θα είναι δύσκολο γιατί κάθε παίκτης της Μάλαγα θα θέλει να δείξει πως είναι καλύτερος. Εμείς, όμως, θα πάμε για τη νίκη».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ