2014-01-30 00:01:36
Φωτογραφία για Έρχεται Ελλάδα ο Νέλσον Βαλντές ως αντί-Μήτρογλου!
Στην Αθήνα αναμένεται τα ξημερώματα της Πέμπτης (00.45) μέσω Ζυρίχης ο Βαλντές για τις τελικές συζητήσεις με τον Ολυμπιακό. Σε εξέλιξη οι διαπραγματεύσεις με την Φούλαμ για Μήτρογλου.

Στο πρόσωπο του Νέλσον Βαλντές έχει καταλήξει ο Ολυμπιακός για τον αντικαταστάτη του Κώστα Μήτρογλου στην γραμμή κρούσης.

Ο Παραγουανός επιθετικός είναι 100% προσωπική επιλογή του Μίτσελ, καθώς όταν του τέθηκε το ερώτημα από την διοίκηση "Μπερμπάτοφ ή Βαλντές", ήταν ξεκάθαρος λέγοντας το όνομα του τελευταίου.

Έτσι ο παίκτης μέτα από τις πρώτες επαφές φτάνει στην Αθήνα τα ξημερώματα της Πέμπτης (00.45) μέσω Ζυρίχης προκριμένου να μπει στην τελική ευθεία η μεταγραφή του.

Ο Βαλντές θα αποκτηθεί για έξι μήνες με την μορφή του δανεισμού από την Αλ Τζατζίρα με οψιόν αγοράς το προσεχές καλοκαίρι.

Για τον αντικαταστάτη του Βάις, από τον Ολυμπιακό αναφέρουν πως ναι μεν υπάρχει ενδιαφέρον για τον Τρέχο, ωστόσο δεν αποκλείεται να γίνει και η έκπληξη με όνομα που δεν έχει ακουστεί μέχρι τώρα.


Άλλωστε υπάρχει χρόνος μέχρι τις 31 Ιανουαρίου, καθώς αυτό που προέχει είναι το θέμα του Βαλντές και του Μήτρογλου.

Σε εξέλιξη οι διαπραγματεύσεις

Όσον αφορά τον Μήτρογλου, ο νεαρός επιθετικός βρίσκεται στο Λονδίνο με τις διαπραγματεύσεις μεταξύ της Φούλαμ και του Ολυμπιακού να είναι σε εξέλιξη.

Ουσιαστικά μένουν οι υπογραφές, ωστόσο μέχρι να πέσουν και αυτές τίποτα δεν είναι σίγουρο. Πάντως ο Μήτρογλου θέλει πολύ να αγωνιστεί σε ένα πρωτάθλημα όπως η Πρέμιερ Λίγκ και μάλιστα όταν έφτασε η πρόταση της Φούλαμ από την πρώτη στιγμή ήταν θετικός.

Τέλος, από τον Ολυμπιακό ξεκαθαρίζουν πως δεν υπήρξε και ούτε θα υπάρξει θέμα με τον τερματοφύλακα Στοίκοβιτς, ο οποίος πριν λίγες ημέρες αποκτήθηκε από τον Εργοτέλη.

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ