2014-01-30 08:03:54
Φωτογραφία για Ολυμπιακός:Ήρθε ο Βαλντές!
Στη Αθήνα βρίσκεται από τα ξημερώματα ο Νέλσον Βαλντές. Ο Παραγουανός επιθετικός έφτασε στις 00:34 στο αεροδρόμιο "Ελευθέριος Βενιζέλος" με πτήση από τη Ζυρίχη και δήλωσε χαρούμενος που θα αγωνιστεί με τη φανέλα του Ολυμπιακού.

Κατά την άφιξή του στη χώρα μας ο Βαλντές δήλωσε: «Είμαι πολύ περήφανος που βρίσκομαι στην Ελλάδα και πολύ χαρούμενος που τράβηξα το ενδιαφέρον μιας τέτοιας ομάδας. Παρακολουθώ πολλά χρόνια τον Ολυμπιακό και είμαι πολύ χαρούμενος που πλέον έχω την ευκαιρία να έρθω εδώ και θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να παραμείνω».

Το πρωί της Πέμπτης ο 30χρονος στράικερ θα υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και εν συνεχεία θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό, το οποίο θα τον κρατήσει στο Λιμάνι μέχρι το καλοκαίρι ενώ θα υπάρχει και οψιόν αγοράς.

Το βιογραφικό του Βαλντές είναι ιδιαίτερα "πλούσιο" καθώς έχει αγωνιστεί στο γερμανικό πρωτάθλημα με τη φανέλα της Βέρντερ Βρέμης (113 συμ./30 γκολ) και της Μπορούσια Ντόρτμουντ (126 συμ./18 γκολ), στην Ισπανία με την Χέρκουλες (25 συμ./8 γκολ) και τη Βαλένθια (40 συμ./9 γκολ), στη Ρωσία με τη Ρούμπιν Καζάν (31 συμ./7 γκολ) ενώ μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στην Αλ Τζαζίρα με την οποία είχε 8 συμμετοχές και 2 γκολ
. Ο Παραγουανός είναι 66 φορές διεθνής με την εθνική ομάδα της χώρας του έχοντας σκοράρει 12 φορές.

Το νέο, όπως όλα δείχνουν, μεταγραφικό απόκτημα των "ερυθρόλευκων" υποδέχτηκαν με συνθήματα και χειροκροτήματα περίπου 30 οπαδοί του Ολυμπιακού. 

Το pamesports ήταν στο αεροδρόμιο Συντάκτης : Pamesports.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Καλημέρα!
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Καλημέρα!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ