2014-01-30 14:53:10
Φωτογραφία για ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ Η ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ ΓΙΑ ΠΕΡΕΣ!
Η Βιγιαρεάλ επιβεβαίωσε τις επαφές με τον Ολυμπιακό για τη μετακίνηση του Ερνάν Πέρες, αλλά όχι (ακόμη) τη συμφωνία, ενώ μέσα στη μέρα αναμένεται να κλείσει το deal και να έρθει ο παίκτης.

Την ώρα που απομένουν οι ανακοινώσεις για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Κώστα Μήτρογλου στη Φούλαμ, ο Ολυμπιακός ολοκληρώνει τα τυπικά της απόκτησης του Νέλσον Βαλντέζ και βρίσκεται... μια ανάσα από τον Ερνάν Πέρες.

Σύμφωνα με τη «Marca», η διοίκηση της Βιγιαρεάλ επιβεβαιώνει τις επαφές με τον Ολυμπιακό για τον 24χρονο εξτρέμ, αλλά όχι και πως υπάρχει ήδη συμφωνία, η οποία πάντως αναμένεται, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα αλλά και τα ισπανικά ΜΜΕ, να επιτευχθεί μέσα στη μέρα και λέγεται πως θα είναι της τάξεως των 2,5 εκατ. ευρώ, με τον Παραγουανό άσο να έρχεται στην Ελλάδα για να υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει.

Ο Ερνάν Πέρες αποτελεί επιλογή του Μίτσελ, όπως άλλωστε και ο Βαλντέζ, για την αντικατάσταση του Βλάντιμιρ Βάις και με τις προσθήκες των δύο Παραγουανών αναμένονται να ολοκληρωθούν οι χειμερινές μεταγραφές των ερυθρόλευκων, μετά από αυτές των Πελέ και Μαρκάνο.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ