2014-01-30 16:18:10
Φωτογραφία για Ηλεία: Πολλά μποφόρ το επόμενο 48ωρο σε στεριά και θάλασσα
Το ενδιαφέρον μας εστιάζεται στην σημαντική ενίσχυση των νοτιοανατολικών - ανατολικών ανέμων βαθμιαία από το βράδυ της Πέμπτης. Το διήμερο Παρασκευή και Σάββατο περιμένουμε μουντό, με λίγες ασθενείς βροχές το Σάββατο, και ανεμώδη καιρό με 9 μποφόρ στο Ιόνιο και 8 στα χερσαία τμήματα. Αισθητό κρύο το Σάββατο κυρίως λόγω ανέμων.

Πάμε να δούμε τον καιρό της Ηλείας αναλυτικά:

Την Πέμπτη 30/1 περιμένουμε αυξημένες νεφώσεις. Άνεμοι στο Ιόνιο νοτιοανατολικοί σε ενίσχυση από το απόγευμα σε ισχυρούς 6 μποφόρ.

Την Παρασκευή 31/1 περιμένουμε συννεφιά. Η θερμοκρασία το πρωί, 11 με 12oC στα πεδινά, 6 με 7oC στα ημιορεινά - ορεινά, το μεσημέρι 18 με 19oC στα πεδινά, 11 με 12oC στα ημιορεινά - ορεινά. Λόγω των θυελλωδών ανέμων η αίσθηση της θερμοκρασίας θα είναι 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη από τις παραπάνω ενδείξεις των θερμομέτρων. Άνεμοι στο Ιόνιο νοτιοανατολικοί θυελλώδεις 8, από το μεσημέρι έως πολύ θυελλώδεις 9 μποφόρ. 7 με 8 μποφόρ ανατολικοί - νοτιοανατολικοί στα χερσαία.


Το Σάββατο 1/2 περιμένουμε συννεφιά με κατά περιόδους ασθενείς βροχές. Η θερμοκρασία το πρωί, 11 με 12oC στα πεδινά, 6 με 7oC στα ημιορεινά - ορεινά, το μεσημέρι 13 με 14oC στα πεδινά, 8 με 9oC στα ημιορεινά - ορεινά. Λόγω των θυελλωδών ανέμων η αίσθηση της θερμοκρασίας θα είναι 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη από τις παραπάνω ενδείξεις των θερμομέτρων. Άνεμοι στο Ιόνιο νοτιοανατολικοί θυελλώδεις 8 έως πολύ θυελλώδεις 9 μποφόρ. 7 με 8 μποφόρ ανατολικοί - νοτιοανατολικοί στα χερσαία.

Πρόγνωση καιρού Θεόδωρος Κονδύλης-ilialive
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ