2014-01-31 04:56:08
Φωτογραφία για Σάντσεζ: «Τώρα τους πιστεύω»
Χείμαρρος ήταν ο προπονητής του Απόλλωνα, Λόρι Σάντσεζ μετά το τέλος του αγώνα απέναντι στον ΠΑΟΚ αφήνοντας αιχμές για την διαιτησία της αναμέτρησης.

Ο Απόλλων ηττήθηκε στην Τούμπα (3-0) από τον ΠΑΟΚ και όπως όλα δείχνουν δεν θα συνεχίσει στο θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο προπονητής της «ελαφράς ταξιαρχίας» μετά το τέλος της αναμέτρησης εμφανώς εκνευρισμένος ανέφερε ότι όταν ήρθε στην Ελλάδα του είχαν πει πως όταν παίζει με τους «μεγάλους» δεν θα παίρνει σφυρίγματα και δεν τους πίστευε, τώρα όμως τους πιστεύει!

Ο έμπειρος τεχνικός αναφέρθηκε και στην απόφαση του διαιτητή να μην αποβάλει τον Γλύκο στο πρώτο λεπτό της αναμέτρησης. «Αν έχουμε διαφορετικούς κανόνες στην Ελλάδα, δεν ξέρω», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Καταλαβαίνω ότι ο Απόλλων είναι μια μικρή ομάδα και ο ΠΑΟΚ μια μεγάλη. Και σε αυτή τη φάση οι μικρές ομάδες πρέπει να φύγουν και να μείνουν οι μεγάλες. Είναι η χειρότερη απόφαση διαιτητή που έχω δει στη ζωή μου, μια απόφαση που άλλαξε τη ροή του αγώνα», είπε αρχικά ο Λόρι Σάντσεζ.


«Πρέπει να ντρέπεται ο κόσμος που το είδε. Πριν έρθω στην Ελλάδα, μου είπαν ότι όταν παίζεις εκτός έδρας με τους μεγάλους δε θα παίρνεις σφύριγμα. Δεν τους πίστεψα, τώρα τους πιστεύω», συμπλήρωσε ο προπονητής της «ελαφράς ταξιαρχίας».

«Αν ο ΠΑΟΚ έπαιζε με δέκα παίκτες από το πρώτο λεπτό, χωρίς τον τερματοφύλακα του, θα μπορούσαμε να κερδίσουμε. Αν έχουμε διαφορετικούς κανόνες στην Ελλάδα, δεν ξέρω», είπε ο έμπειρος τεχνικός.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
«Μεγάλη ομάδα ο ΠΑΟΚ»!
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
«Μεγάλη ομάδα ο ΠΑΟΚ»!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ