2014-01-31 10:21:53
Φωτογραφία για Ηλεία: Ο νομός αποκτά την μπύρα του - Μέχρι το Πάσχα στα ποτήρια μας!
Έρχεται η πρώτη Ηλειακή μπύρα από την "Ηλειακή Ζυθοποιϊα" - Μέχρι το Πάσχα στα ποτήρια μας Εκτός απο την Ηλεία της μιζέριας των μικρών έργων, των άλυτων επι δεκαετίες βασικών προβλημάτων όπως των σκουπιδιών, υπάρχει και η Ηλεία της δημιουργίας, της εργατικότητας, της σοβαρής καινοτόμου επιχειρηματικότητας, των έργων προόδου.

Σύμφωνα με το patrisnews.com, έρχεται η πρώτη Ηλειακή μπύρα από την "Ηλειακή Ζυθοποιϊα" ΑΕ. Η πρώτη μπύρα που θα παράγεται στον νομό. Μιά νέα σημαντική προσπάθεια απο το ''Κτήμα Μπριτζίκη''. Μια νέα επιχειρηματική δράση του Σάκη Μπριτζίκη, της γυναίκας του Διονυσίας και του ομογενή απο τον Καναδά Ανδρέα Παπαδάκου.

Έδρα της εταιρείας "Ηλειακή Ζυθοποιία" ΑΕ θα είναι το Λαντζόι Ηλείας.Θα παράγεται μπύρα φρέσκια, σε πρώτη φάση, σε δύο τύπους. Σε φιάλη και σε μικρές δεξαμενές (βαρελάκια). Η αρχικά παραγόμενη ποσότητα θα είναι 400.000 λίτρα.

Η όλη επιχειρηματική κίνηση βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη. Έχουν κατασκευαστεί τα καζάνια βρασμού και λειτουργεί ήδη Πειραματικό Εργαστήριο 30 λίτρων για δοκιμές. Μέχρι τέλη Φεβρουαρίου θα έχει διαμορφωθεί πλήρως ο χώρος και θα έχουν τοποθετηθεί τα μηχανήματα. Στόχος είναι στο άμεσο μέλλον να παραχθεί και βιολογική μπύρα με πιθανή ονομασία "Το Λαντζόι".
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ