2014-01-31 14:48:16
Φωτογραφία για Η ΤΖΕΝΙΦΕΡ ΛΟΠΕΖ ΜΑΣ ΠΑΕΙ... ΜΟΥΝΤΙΑΛ! (ΗΧΗΤΙΚΟ & PHOTOS)
Όταν το 1962 οι Los Ramblers ερμήνευσαν στα Ισπανικά το "El Rock del Mundial" ως το μουσικό θέμα που θα συνόδευε το παγκόσμιο κύπελλο της Χιλής δεν θα μπορούσαν να συνειδητοποιήσουν ότι έκαναν άθελα τους την αρχή για να εμφανίζεται από εκεί και μετά ένα τραγούδι σε κάθε διοργάνωση.

Ακολούθησαν διάφορα που πέρασαν μάλλον απαρατήρητα έως το 1998 όπου ο Ρίκι Μάρτιν με το "La Copa de la Vida" έσπασε τα ταμεία.

Έφθασε ως το νο 18 στο Αμερικάνικο Billboard και νο 1 σε πολλές χώρες παγκοσμίως (Αυστραλία, Γαλλία, Ισπανία, Ελβετία, Γερμανία, Βέλγιο κλπ) ενώ στη Βρετανία περιόριστηκε στο νο 29.

Σε όλα τα επόμενα Μουντιάλ τα επίσημα τραγούδια είχαν την δική τους επιτυχία χωρίς ποτέ κανένα να φθάσει το σουξέ του Ρίκι Μάρτιν.

Για το 2014 στη Βραζιλία το επίσημο τραγούδι, έχει τίτλο «We are One (Ole Ola)» και το ερμηνεύουν η Τζένιφερ Λόπεζ, ο Αμερικανός ράπερ Πίτμπουλ και η Βραζιλιάνα Κλαούντια Λέιτε.

Πάντως, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του "pamesports.gr" που παρουσιάζει το θέμα, δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο και δύσκολα θα μπορέσει να γίνει επιτυχία ειδικά από τους συνηθισμένους σε πιο έντονα μουσικά ακούσματα Βραζιλιάνους.

Ακούστε το:
olympiacos-blog
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ