2014-01-31 16:40:07
Φωτογραφία για Ι.Λίλη: Διαψεύδει τις φήμες περί χωρισμού με τον Θ.Ζαγοράκη!
"Κινηθήκαμε νομικά"!

Η Ιωάννα Λίλη βρέθηκε καλεσμένη στο "Πρωινό" και μιλώντας στον Γιώργο και στη Φαίηδιέψευσε κατηγορηματικά τις φήμες περί χωρισμού της με τον Θοδωρή Ζαγοράκη!

 Η Ιωάννα Λίλη είπε χαρακτηριστικά: «Ήταν μία μεγάλη παραφιλολογία, δεν υπήρξε ποτέ θέμα χωρισμού… Κινηθήκαμε νομικά» και πρόσθεσε: «Στην αρχή δεν δώσαμε σημασία αλλά διαιωνιζόταν χωρίς λόγο». 

Η Ιωάννα Λίλη δήλωσε ότι είναι ακόμα ερωτευμένη με τον σύζυγό της! «Είμαι ακόμα ερωτευμένη με τον άντρα μου και τον θαυμάζω»! Μάλιστα, αποκάλυψε ότι στον Θοδωρή την κέρδισε η ηγετική του φυσιογνωμία και η γοητεία του ενώ δήλωσε ότι ήταν κεραυνοβόλος έρωτας! 

Η Ιωάννα παραδέχτηκε ότι ζηλεύουν ο ένας τον άλλο αλλά δεν κάνουν μεγάλες σκηνές ζηλοτυπίας ενώ είπε ότι κανένας δεν έχει τολμήσει να της κάνει κοπλιμέντο μπροστά στον Θοδωρή! Αντιθέτως, της έχει συμβεί να βγει με τον σύζυγό της και ενώ είναι η ίδια μπροστά να τον φλερτάρουν γυναίκες!

Η Ιωάννα Λίλλη αναφέρθηκε και στην νέα εκπομπή που θα παρουσιάζει στο Tv Μακεδονία με τίτλο«Όλα Καλά» και θα κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα

3-01-2014! Μάλιστα, ξεκαθάρισε ότι ρώτησε τον σύζυγό της πριν πει το «Ναι»! Μάλιστα, τόνισε ότι ήταν δική της απόφαση να αποστασιοποιηθεί όλα αυτά τα χρόνια από τα φώτα της δημοσιότητας γιατί ήθελε να αφοσιωθεί στην οικογένειά της!
πηγη
pestanea
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ