2014-02-01 01:25:10
Φωτογραφία για Απήγαγε εξάχρονη την ώρα που η γυναίκα του γεννούσε!
Μία απίστευτη υπόθεση απαγωγής ανηλίκου φέρνει στο φως η Daily Mail. Ο 23χρονος Γιοακίν Ράμος απήγαγε την εξάχρονη Κέλι Τέλεζ το απόγευμα της Τετάρτης, όταν η μικρή έπαιζε αμέριμνη έξω από το συγκρότημα διαμερισμάτων όπου μένει με την οικογένειά της στο Χιούστον. Μόλις είχε γυρίσει από κάπου με την μητέρα της, η οποία μέχρι να παρκάρει και να ξεφορτώσει τα πράγματα την άφησε να χαζέψει τον πάγο επάνω σε έναν φράχτη. Τότε, ο Ράμος χωρίς να διστάσει ούτε λεπτό άρπαξε την μικρή και την έβαλε με τη βία στο τζιπ του. Η μητέρα της που είδε τι έγινε, τον κυνήγησε τρέχοντας και στη συνέχεια με το αυτοκίνητο, αλλά έχασε γρήγορα τα ίχνη του.

Όμως, από ό,τι φαίνεται ο απαγωγέας δεν είχε υπολογίσει ότι η εξάχρονη Κέλι θα αντιδρούσε τόσο έξυπνα όσο ένας ενήλικος. Η ομηρία κράτησε κάτι λιγότερο από μία ημέρα, καθώς η μικρή την ώρα που πήγαν μαζί σε ένα κατάστημα είπε ψέματα στον απαγωγέα της ότι θέλει να πάει στην τουαλέτα και έτσι εκείνος την άφησε για λίγο από τα μάτια του. Η εξάχρονη, τότε, με απόλυτη ψυχραιμία βρήκε έναν άγνωστο άντρα και του αποκάλυψε ότι είχε πέσει θύμα απαγωγής με αποτέλεσμα εκείνος να ειδοποιήσει τις αρχές και ο Ράμος να τραπεί σε φυγή.


Σύμφωνα με την αστυνομία, ο 23χρονος δράστης δεν έβλαψε το μικρό κορίτσι που γύρισε στην αγκαλιά των γονιών της. Όσο για τον Ράμος συνελήφθη το απόγευμα της Πέμπτης, όταν συγγενείς του είδαν φωτογραφίες του στις ειδήσεις και ειδοποίησαν τις αρχές. Μάλιστα, οι αστυνομικοί τον συνέλαβαν στο νοσοκομείο, όπου μόλις λίγες ώρες πριν είχε γεννήσει η γυναίκα του!
karfitsa.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ