2014-02-01 04:23:13
Φωτογραφία για Στην Ίντερ ο Ερνάνες
Και με τη βούλα παίκτης της Ίντερ είναι πλέον ο Ερνάνες αφού ο ιταλικός σύλλογος ανακοίνωσε την απόκτησή του από τη Λάτσιο.

Λίγο πριν την εκπνοή της μεταγραφικής περιόδου, η Ίντερ δημοσιοποίησε την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Ερνάνες από τους «Λατσιάλι». Ο Βραζιλιάνος μέσος πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις των «νερατζούρι» κι έτσι σφράγισε τη συμφωνία του με την ομάδα του Μιλάνου, βάζοντας την υπογραφή του σε συμβόλαιο διάρκειας 4,5 ετών.

Η ανακοίνωση στην επίσημη ιστοσελίδα της Ίντερ αναφέρει: «Η ομάδα μας καλωσορίζει θερμά τον Ερνάνες. Η μεταγραφή του Βραζιλιάνου μέσου από τη Λάτσιο ολοκληρώθηκε και τα απαραίτητα χαρτιά υποβλήθηκαν στη διοργανώτρια αρχή. Γεννημένος στις 29 Μαΐου 1985 ο Άντερσον Ερνάνες ντε Καρβάλιο Βιάνα Λίμα έχει 23 συμμετοχές με την εθνική ομάδα της χώρας του, με την οποία έχει σημειώσει δύο γκολ. Έχει κατακτήσει 2 πρωταθλήματα Βραζιλίας με τη Σαο Παουλο (2007, 2008) και ένα Κύπελλο Ιταλίας με τη Λάτσιο (2013). Το συμβόλαιο του παίκτη λήγει στις 30 Ιουνίου 2018».
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ