2014-02-01 10:16:08
Φωτογραφία για E.E.: H Προεδρία στην Αθήνα, οι συσκέψεις στις Βρυξέλλες... ερήμην
Η WSJ αποκαλύπτει πως έγινε «μυστική συνάντηση» στις Βρυξέλλες για το θέμα της Ελλάδας , παρουσία εκπροσώπων της ΕΚΤ, του ΔΝΤ αλλά και ΥΠΟΙΚ της ΕΕ, χωρίς όμως την παρουσία του Έλληνα υπουργού Οικονομικών, παρ’ ότι ήταν κι αυτός στο Βέλγιο.

Η συνάντηση, όπως αναφέρει η εφημερίδα, έγινε μετά την προγραμματισμένη συνεδρίαση των υπουργών Οικονομικών των χωρών της Ευρωζώνης (Eurogroup) το βράδυ της Δευτέρας.

Τον σεβασμό που κέρδισε" η κυβέρνηση Σαμαρά από τους "εταίρους" αποδομεί η είδηση που διέρρευσε και δεν διαψεύσθηκε από την κυβέρνηση, αλλά έγινε ¨προσπάθεια υποβιβασμού" της είδησης - όπως μεταδόθηκε από την ΔΤ-ΝΕΡΙΤ -!!!

Προφανώς θεωρούν ότι η Ελλάδα δεν έχει "ματώσει" αρκετά και πρέπει να "πιέσουν την ελληνική κυβέρνηση να προχωρήσει στις αντιδημοφιλείς διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις".

Μέτρα για την κάλυψη "χρηματοδοτικού κενού" 5-6 δις ευρώ, για την α οποία ο Σαμαράς, ο Στουρνάρας, η κυβέρνηση απλά θα τα ακούσουν σαν ανακοίνωση και θα πρέπει να τα εφαρμόσουν.


Κινήσεις που προσβάλλουν την χώρα και δυστυχώς αντί να ακούσουμε διαμαρτυρίες - τουλάχιστον - από την επίσημη Ελληνική κυβέρνηση, ακούμε από το κρατικό μόρφωμα της ΔΤ ότι "η ελληνική πλευρά υποβαθμίζει το γεγονός"!!!

Το μόνο που είναι ανάγκη να υποβαθμιστεί είναι η ΝΔ του Σαμαρά και το ΠΑΣΟΚ του Βενιζέλου, που εδώ το παριστάνουν του "μάγκες" και εκεί που πρέπει να αρθρώσουν έναν λόγο, κατεβάζουν τα μάτια κάτω και κοιτάνε τις μύτες των παπουτσιών τους.

kinisienergoipolites.blogspot.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ