2014-02-01 12:12:03
Φωτογραφία για ΜΠΕΓΚΙΤΣ : ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ
Ο Μίρζα Μπέγκιτς εξήγησε στο "gazzetta.gr", πώς ο Ολυμπιακός πήρε τη νίκη (73-55, 30/1) επί της Ουνικάχα Μάλαγα και φάνηκε απόλυτα συγκεντρωμένος στις υποχρεώσεις των Πρωταθλητών Ευρώπης.

Ο 29χρονος Σλοβένος σέντερ του Ολυμπιακού - ο οποίος το καλοκαίρι έπιασε Λιμάνι και ακόμα ψάχνει τα… πατήματά του - τόνισε πως δίνει τον καλύτερό του εαυτό για να καθιερωθεί στους ερυθρόλευκους. Παράλληλα, ο Μίρζα Μπέγκιτς, επισήμανε τη μεγάλη βοήθεια που δίνει ο φυσικός ηγέτης των Πρωταθλητών Ευρώπης, Βασίλης Σπανούλης, στον ίδιο και στους συμπαίκτες του παρότι απέναντι στην Ουνικάχα έμεινε στα… ρηχά.

Ποια ήταν τα στοιχεία εκείνα που σας οδήγησαν στη νίκη επί της Ουνικάχα;

«Ήμασταν πολύ επιθετικοί και παρουσιαστήκαμε συγκεντρωμένοι στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα. Δεν κάναμε χαζά λάθη, κρατήσαμε χαμηλά το σκορ των αντιπάλων μας και το επίπεδο της ενέργειάς μας ήταν υψηλό».


Παρότι ο Βασίλης Σπανούλης δεν ήταν σε καλή βραδιά, καταφέρατε και πήρατε με σχετική ευκολία τη νίκη «Ο Σπανούλης είναι ένας πολύ έμπειρος παίκτης. Κάνει την δουλειά του πολύ καλά. Ακόμα κι όταν δεν σκοράρει πολλούς πόντους, κάνει άλλα πράγματα πολύ καλά. Αποτελεί μια μεγάλη βοήθεια για όλους μας. Ο Ολυμπιακός, όμως, έχει κι άλλους καλούς παίκτες. Ο καθένας κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί».

Στην αναμέτρηση με την Ουνικάχα βρέθηκες αντιμέτωπος και με τον συμπατριώτη σου, Ζόραν Ντράγκιτς…

«Ο Ζόραν είναι ένα πολύ καλό παιδί, όπως και ο αδελφός του ο Γκόραν. Γνωριζόμαστε από την Σλοβενία. Πιστεύω πως έχει όλο το μέλλον μπροστά του και μπορεί να κάνει μια μεγάλη καριέρα. Εύχομαι να μην έχει τραυματισμούς και να κάνει μια σπουδαία καριέρα».

Ποιες είναι οι σκέψεις για τον αγώνα (13/2, 21:45) με τον Αναντολού Εφές;

«Έχουμε ξεχάσει ήδη τον αγώνα με την Ουνικάχα κι επικεντρωνόμαστε σε αυτούς που ακολουθούν. Το παιχνίδι με την Αναντολού Εφές είναι σε δύο εβδομάδες και θα είναι ακόμη πιο δύσκολο από αυτό με την Ουνικάχα».

Στόχος του Ολυμπιακού είναι να βρεθεί στο Final Four στο Μιλάνο;

«Όπως είπα και πριν δεν πρέπει να σκεφτόμαστε τόσο μακριά. Υπάρχουν τόσα πολλά παιχνίδια που είναι δύσκολο να κοιτάμε τόσο μακριά. Πρέπει να μένουμε προσηλωμένοι στο παρόν. Αυτήν την στιγμή σκεφτόμαστε μόνο το παιχνίδι με την Αναντολού Εφές».

Θα ήθελα να μου σχολιάσεις την προσωπική σου απόδοση…

«Πάντα προσπαθώ για το καλύτερο και θέλω να εκμεταλλεύομαι όλες τις ευκαιρίες που μου παρουσιάζονται για να έχω μεγαλύτερο χρόνο συμμετοχής. Αυτό βέβαια την παρούσα στιγμή είναι πολύ δύσκολο, γιατί οι ψηλοί μας παίζουν πολύ καλά. Το πιο σημαντικό, όμως, δεν είναι η προσωπική απόδοση, αλλά το ότι ο Ολυμπιακός παίρνει τις νίκες».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ