2014-02-01 12:36:10
Φωτογραφία για ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ Η ΛΥΣΗ... ΓΙΑΝΝΑΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ!
Στο προσκήνιο για την Εθνική ομάδα έχει έρθει η επιστροφή του Παναγιώτη Γιαννάκη στον πάγκο λίγες ώρες πριν την κρίσιμη απόφαση για την χορήγηση της wild card στο Παγκόσμιο της Ισπανίας!

Σύμφωνα με τις σχετικές πληροφορίες που επικαλείται σε δημοσίευμά του το "pamesports.gr", εάν η Ελλάδα αποκτήσει δικαίωμα συμμετοχής στο Παγκόσμιο της Ισπανίας (30 Αυγούστου – 14 Σεπτεμβρίου) με απόφαση της FIBA, όπως αναμένεται να συμβεί σήμερα το μεσημέρι στην Βαρκελώνη, το ενδεχόμενο της επιστροφής του «Δράκου» στην τεχνική ηγεσία της Εθνικής θα εξεταστεί με μεγάλη προσοχή και θετική διάθεση από τον Γιώργο Βασιλακόπουλο! Και αυτό γιατί ο πρόεδρος της ΕΟΚ θέλει σε αυτή την περίπτωση να… βαδίσει σε σίγουρα μονοπάτια, μετά την αποτυχία της επιλογής του Αντρέα Τρινκιέρι, και να μην ρισκάρει με λύσεις, που δεν έχουν δοκιμαστεί.

Ο Γιαννάκης πέρα από ρέκορντμαν συμμετοχών (351) ως παίκτης με την φανέλα της «επίσημης αγαπημένης», είναι ο προπονητής, που την οδήγησε στην κατάκτηση του δεύτερου τίτλου Ευρωμπάσκετ το 2005 και στην δεύτερη θέση στο Μουντομπάσκετ της Ιαπωνίας το 2006. Συνεπώς είναι η πιο σίγουρη λύση για τον πάγκο της Εθνικής, την οποία γνωρίζει σαν την τσέπη του!


Απαραίτητες προϋποθέσεις για να προχωρήσει η επιστροφή του «Δράκου» στην «Εθνική Ελλάδας είναι να απεμπλακεί σύντομα από την Εθνική Κίνας – η Ομοσπονδία της πολυπληθέστερης χώρας του κόσμου δεν θέλει να συνεχιστεί η συνεργασία τους, αλλά υπάρχει συμβόλαιο μεταξύ των δύο πλευρών για δύο ακόμη χρόνια – και να αποκατασταθούν οι σχέσεις των Βασιλακόπουλου, Γιαννάκη, που είχαν διαταραχθεί μετά το τέλος της τελευταίας συνεργασίας τους το 2008, λόγω των ανάληψης από πλευράς του Νικαιώτη προπονητή της τεχνικής ηγεσίας του Ολυμπιακού.

Η αποκατάσταση των σχέσεων του πρόεδρου της ΕΟΚ και του «Δράκου» είναι σαφώς πιο εύκολη και απλή υπόθεση, πάντως, από το θέμα του συμβόλαιο του Γιαννάκη με την Κίνα. Ο «Δράκος» δεν θα δεχθεί να αποχωρήσει από την Εθνική Κίνας χωρίς αποζημίωση.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ