2014-02-01 18:30:54
Φωτογραφία για Περιφέρεια Πελοποννήσου – Στηρίζει Πέτρο Τατούλη η Νέα Δημοκρατία...!!!
Γράφει ο Γιάννης Σπ. Παργινός

Ένας φίλος ήρθε από τα παλιά…, για την Νέα Δημοκρατία στην Περιφέρεια Πελοποννήσου. Ο φίλος αυτός, δεν είναι άλλος τον άτακτο…,  Πέτρο Τατούλη.

Η προ πολλών μηνών κυοφορούμενη στήριξη του νυν Περιφερειάρχη Πελοποννήσου από την γαλάζια παράταξη για μια νέα θητεία, έκλεισε πριν από λίγες ημέρες στο Μέγαρο Μαξίμου με αφορμή, - δήθεν - , συζήτησης για θέματα που αφορούν την Πελοπόννησο.

Παρά ταύτα, οι καλά γνωρίζοντες τα τεκταινόμενα στην γαλάζια Ιερουσαλήμ διατείνονται πως το «πολιτικό ντηλ» είχε κλείσει με τον αγιασμό των Θεοφανείων στην Καλαμάταόταν ο κ. Τατούλης, με την ιδιότητα του Περιφερειάρχη, παρέστη σε γεύμα που παρέθεσε ο πρωθυπουργός στην Καλαμάταόπου παρευρέθηκε. 

Σημειώνεται πως η εξέλιξη αυτή βγάζει την Νέα Δημοκρατία από το αδιέξοδο ανεύρεσης ικανού υποψηφίου να διεκδικήσει την νίκη σε μια σημαντική περιφέρεια και ταυτόχρονα βάζει τέρμα και στα σενάρια που ήθελαν τον νυν δήμαρχο Χαϊδαρίου Αττικής, Δημήτρη Μαραβέλια, να είναι υποψήφιος Περιφερειάρχης στην επίμαχη Περιφέρεια στην εκλογική αναμέτρηση του προσεχούς Μάιου.!

                                         Γ. Σπ. Π.
communenews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ