2014-02-01 20:11:14
Φωτογραφία για ΜΟΥΝ : ΔΥΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΥΠΟΜΟΝΗ...
Σύνθημα για σοβαρότητα και συγκέντρωση από τον Τζαμάριο Μουν στον Ολυμπιακό ενόψει του αυριανού (2/02) αγώνα με τον Ίκαρο στην Χαλκίδα για την 16η αγωνιστική της Α1 μπάσκετ.

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τον Ίκαρο Χαλκίδας εκτός έδρας για την 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος και ο Τζαμάριο Μουν ετοιμάζεται για την δεύτερη συμμετοχή του με τα ερυθρόλευκα. Ο Αμερικανός φόργουορντ, ο οποίος άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις στο ντεμπούτο του κόντρα στον Ηλυσιακό, μίλησε στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ για το παιχνίδι, αλλά και για το πώς νιώθει λόγω του ότι δεν έχει, ακόμα, δικαίωμα συμμετοχής στην Ευρωλίγκα.

«Διασκέδασα πολύ στο ντεμπούτο μου και θέλω να βοηθήσω όσο γίνεται περισσότερο την ομάδα μου στο αυριανό παιχνίδι απέναντι στον Ίκαρο Χαλκίδας. Δεν μου είναι εύκολο να κάθομαι μεσοβδόμαδα και να βλέπω τους συμπαίκτες μου να παλεύουν στην Ευρωλίγκα, θέλω να μπω στο παρκέ και να τους βοηθήσω. Αλλά θα χρειαστεί να κάνω δύο αγωνιστικές υπομονή», τόνισε αρχικά ο Μουν και μιλώντας πιο συγκεκριμένα για την αναμέτρηση, συμπλήρωσε:

«Έχουμε μπροστά μας το παιχνίδι με τον Ίκαρο Χαλκίδας και αυτό σκεφτόμαστε μόνο. Θα πρέπει να είμαστε σοβαροί και συγκεντρωμένοι από το πρώτο κιόλας δευτερόλεπτο. Θέλουμε να βγάλουμε ενέργεια και στις δύο μεριές του παρκέ και να φτάσουμε στη νίκη».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ