2014-02-02 01:48:06
Φωτογραφία για Lenovo: Μέτα την εξαγορά της Motorola Mobility φιλοδοξεί να ξεπεράσει Samsung και Αpple!
Πριν λίγες μέρες η Lenovo σε μια απρόσμενη κίνηση εξαγόρασε την Motorola Mobility από την Google με το ποσό των 2.91 δισεκατομμυρίων δολαρίων.

Μπορεί λοιπόν η Google να μην εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο το τμήμα τηλεφώνων της Motorola αλλά από την πλευρά της η Lenovo έχει μεγάλα σχέδια.

Με την εξαγορά της Motorola Mobility η Lenovo έβαλε στο "συρτάρι" της δυο χιλιάδες πατέντες και έγινε η τρίτη κατασκευάστρια κινητών στον κόσμο.

Ο CEO της Lenovo δήλωσε ότι μετά την εξαγορά της Motorola Mobility η φιλοδοξία της εταιρείας είναι να φτάσει και να ξεπεράσει την Samsung και την Apple που μονοπωλούν την αγορά.

Σύμφωνα με τον CEO της Lenovo Yuanqing Yang η εταιρεία ενδιαφερόταν για την εξαγορά της Motorola Mobility από το 2011 όταν η Motorola χωρίστηκε στα δυο και προέκυψε η Motorola Mobility και η Motorola Solutions.

Η Lenovo δεν έχει σκοπό να αποσύρει το brandname Motorola από την αγορά των smartphones αφού σκέφτεται να βγάλει νέα μοντέλα δίνοντας όμως έμφαση ότι της ανήκει, έτσι είναι πολύ πιθανό τα επόμενα μοντέλα να έχουν το brandname "Motorola by Lenovo".
www.technewz.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ