2014-02-02 09:27:07
Φωτογραφία για Υπνώτισαν 55χρονο και τον εκβίαζαν με «ροζ» βίντεο
Υπνώτισαν 55χρονο, βιντεοσκόπησαν ερωτική του συνεύρεση με 24χρονη Βουλγάρα και τον εκβίαζαν ζητώντας χρήματα για να μη δείξουν το βίντεο στη γυναίκα του.

Σύμφωνα με όσα κατήγγειλε στο Τμήμα Εκβιαστών της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης ο 55χρονος, όλα ξεκίνησαν από ένα ποτήρι νερό που του προσέφερε η 24χρονη Βουλγάρα, στην οποία είχε παραχωρήσει ένα κατάλυμα για να μένει έξω από τη Θεσσαλονίκη. Οπως υποστήριξε, το νερό περιείχε αναισθητικό, με αποτέλεσμα να χάσει τις αισθήσεις του.

Τρεις μέρες μετά η 24χρονη του τηλεφώνησε και του είπε πως είχε σε βίντεο την ερωτική τους συνεύρεση -η οποία, όπως υποστηρίζει, έγινε εκείνη την ημέρα εν αγνοία του και χωρίς τη θέλησή του- και του ζήτησε 10.000 ευρώ προκειμένου να μην «ανεβάσει» το επίμαχο υλικό στο Διαδίκτυο και να μην το δείξει στη γυναίκα του.

Διαπραγματεύσεις

Ακολούθησε σειρά τηλεφωνικών διαπραγματεύσεων του 55χρονου με την 24χρονη και άλλη μια γυναίκα της παρέας της, στη διάρκεια των οποίων συμφωνήθηκε να καταβληθεί το ποσό των 3.000 ευρώ με αντάλλαγμα την παράδοση του οπτικού υλικού.


Στο ραντεβού, που κλείστηκε στην περιοχή της Βούλγαρη στη Θεσσαλονίκη, για την πληρωμή των πρώτων 2.000 ευρώ, ήταν και αστυνομικοί του Τμήματος Εκβιαστών, που στο μεταξύ είχαν ενημερωθεί και είχαν στήσει «παγίδα» στους εκβιαστές. Συνελήφθησαν η 24χρονη και άλλοι τρεις ομοεθνείς της, δύο γυναίκες και ένας άνδρας, ηλικίας 35, 15 και 22 ετών αντίστοιχα.

Οι συλληφθέντες παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ