2014-02-02 11:01:43
Φωτογραφία για H Realnews αυτής της Κυριακής
Με τίτλο: "6 καταθέσεις "καίνε" τον Γιακουμάτο" κυκλοφορεί αυτήν την Κυριακή η Realnews, η οποία σημειώνει ότι "οι αρχές τον θεωρούν άμεσο συνεργό στο αδίκημα της φοροδιαφυγής". Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας: "υποκρυπτόμενο διαχειριστή" του οίκου ευγηρίας "Αύρα-Άγιος Χαράλαμπος" χαρακτηρίζει τον βουλευτή η Οικονομική Αστυνομία στο διαβιβαστικό της προς την Εισαγγελία Πρωτοδικών". Σύμφωνα με τη δικογραφία οι μάρτυρες κατέθεσαν ότι ο κ. Γιακουμάτος εμφανιζόταν ως "αφεντικό-υπεύθυνος" του γηροκομείου και διαχειριζόταν τις οικονομικές υποθέσεις της επιχείρησης".

Το κύριο άρθρο της εφημερίδας και του Νίκου Χατζηνικολάου έχει τίτλο: "Το "ατύχημα" της πόλωσης...". Ο Ν. Χατζηνικολάου αναφέρει χαρακτηριστικά: "ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ οφείλουν τώρα στο όνομα του υπέρτατου εθνικού συμφέροντος να παραμερίσουν για λίγο τις υπαρκτές διαφορές τους, να χαμηλώσουν τους τόνους και να χαράξουν από κοινού μια αποτελεσματική γραμμή διαπραγμάτευσης
. Μετά, όταν θα έχουν επιτύχει να γυρίσει η χώρα σελίδα, βγάζοντας από πάνω της τον "βραχνά" του χρέους που σήμερα την πνίγει, ας ξαναθυμηθούν και τις... συνιστώσες της τρομοκρατίας και το... μαξιλάρι της Χρυσής Αυγής και τις... θρησκευτικές πεποιθήσεις των αρχηγών τους και την... αντεθνική δράση των κορυφαίων στελεχών τους. Ας ξαναθυμηθούν τον Κάρας και τον Νγκοκ, τον Διαμαντόπουλο και τον Μπαλτάκο...".

Στο άρθρο του ο Χρήστος Πασαλάρης θυμίζει τους μεγάλους άθλους της Ελλάδας κατά μήνα Φεβρουάριο, όταν λαός και ηγεσία πάλευαν ΕΝΩΜΕΝΟΙ. Η σημερινή φαγωμάρα των αρχηγών εξυπηρετεί μόνο τα ξένα αφεντικά, που θέλουν την Ελλάδα διασπασμένη και γονατισμένη για να ξεπληρώνει τα δανεικά τους εφ όρου ζωής. Μεθοδεύουν κυβερνήσεις συνεργασίας δύο η περισσότερων κομμάτων που θα είναι πιο εύχρηστες. Ίσως όμως ο Φλεβάρης του 2014 έχει άλλα σχέδια για την Ελλάδα Στη Realnews μπορείτε ακόμη να διαβάσετε:

- Ευάγγελος Βενιζέλος: "Δεν μπορώ να εγγυηθώ ότι ο Σαμαράς δεν θα πάει σε πρόωρες εκλογές".

- Νίκος Μιχαλολιάκος: Σχεδιάζει "απόδραση" μέσω... Στρασβούργου!

- "πρόβα" για έξοδο στις αγορές την άνοιξη. Έκδοση πενταετούς ομολόγου ύψους 2-3 δις ευρώ συζητά η κυβέρνηση με τους δανειστές.

- Ανδρέας Παπαμιμίκος, γραμματέας ΝΔ: "Οι ευρωεκλογές δεν θα φέρουν εθνικές κάλπες".

- Ευκλείδης Τσακαλώτος, βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ: "Και τον Τσίπρα να πρότειναν για Πρόεδρο Δημοκρατίας, δεν θα το δεχόμασταν".

- 150 δισ. ευρώ από το πετρέλαιο σε 30 χρόνια. Τον Ιούνιο ξεκινούν οι διαγωνισμοί για την εκμετάλλευση των υδρογονανθράκων στο Ιόνιο και στη Νότια Κρήτη.

- Μιχάλης Λιάπης: Ο υφυπουργός-πεθερός, ο πύργος στο Μπρασόβ και η 29χρονη Άννα.

Και στην "Πράβδα" του Στάθη:

"Εφτά φορές πάνω οι φόροι για τους μισθωτούς απ το 2010! Σαν τις εφτά πληγές του Φαραώ. Εφτά φορές πάνω οι φόροι για τα ακίνητα απ το 2010! Σαν τα εφτά θανάσιμα αμαρτήματα. Εφτά φόρους μαζεμένους πλήρωσαν προχθές όσοι Έλληνες τα εφτά κακά της μοίρας τους λήγουν σε εφτά! Κάτι βιβλικό μας συμβαίνει... Φτου-φτου εφτά φορές..."

Στη Reallife μπορείτε να διαβάσετε:

- "Ονειρευόμαστε οικογένεια". Η Φουρέιρα και ο Σαμαράς κάνουν σχέδια γάμου. Η γνωριμία με τους συγγενείς του διεθνούς άσου στην Κρήτη και η συγκατοίκηση στη Γλυφάδα. "Με τον Γιώργο νιώθω ολοκληρωμένη" λέει η τραγουδίστρια στο στενό της περιβάλλον.

- Πρόβα νυφικού για τη Δέσποινα. Έτοιμοι να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας είναι η δημοσιογράφος Δ. Καμπούρη και ο επιχειρηματίας Βαγγέλης Ταρασιάδης.

- Φαίη Αγγελή. Από τα θρανία στις πασαρέλες. Η 22χρονη φοιτήτρια του τμήματος μαθηματικών κατακτά τις ξένες αγορές του μόντελινγκ.

- Δημήτρης Διαμαντίδης: Πρώτη έξοδος με την κόρη του.

- Ησαΐας Ματιάμπα: "Δεν φλερτάρω με τη Δούκισσα".

- Αγγελική Νικολούλη: "Μόνο ηθοποιό δεν με έχω φανταστεί ακόμη! Λέτε να μου προκύψει τώρα;" λέει στην ''R" η δημοσιογράφος.

- Έδωσαν τέλος στη σχέση τους. Ο τραγουδιστής Γιάννης Βαρδής και η Μαρία Παυλοπούλου πήραν χωριστούς δρόμους.
Tromaktiko
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ