2014-02-02 11:30:33
Φωτογραφία για Σενάρια για επιστροφή Φαν Πέρσι στην Άρσεναλ!
Δημοσίευμα της Daily Mail υποστηρίζει πως αν ο Γουέιν Ρούνεϊ μείνει στο "Ολντ Τράφορντ" ενδέχεται να αποχωρήσει ο Φαν Πέρσι, με την πρώην ομάδα του, Άρσεναλ, να είναι ιδεατός προορισμός για τον Ολλανδό!

Η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου ολοκληρώθηκε, παρόλα αυτά η "Daily Mail" αποκάλυψε την Κυριακή (2/2) ένα απίστευτο σενάριο, υποστηρίζοντας ότι υπάρχουν πιθανότητες ο Ρόμπιν Φαν Πέρσι να ξαναφορέσει από το ερχόμενο καλοκαίρι τη φανέλα της Άρσεναλ!

Το σενάριο αυτό βλέπει το φως της δημοσιότητας την επομένη της ήττας από τη Στόουκ στο "Μπριτάνια" (8η συνολικά στο πρωτάθλημα και πρώτη από τη συγκεκριμένη ομάδα επί εποχής Premier League) που απειλεί να την αφήσει στο -16 από την κορυφή, με τον αρθρογράφο Ρομπ Σέφερντ να επικαλείται μεταξύ άλλων τις άσχημες σχέσεις μεταξύ Φαν Πέρσι και Μόγιες.

Χαρακτηριστικά αναφέρει:

"Γίνεται αντιληπτό πως ενώ ο Μόγιες έχει καταφέρει να κάνει τον Ρούνεϊ να αισθάνεται καλά στο σύλλογο, υπάρχει μία δυσκολία στη σχέση του νέου αφεντικού της Μάντσεστερ με τον Φαν Πέρσι.


Αντιλαμβάνομαι ότι ο Φαν Πέρσι, του οποίου τα γκολ ώθησαν πέρυσι τη Γιουνάιτεντ να πάρει τον τίτλο, έχει στενοχωρηθεί από την αποχώρηση του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον και του κόουτ Ρενέ Μόιλενστιν, ο οποίος είχε παίξει ρόλο στο να τον πείσει να αφήσει την Άρσεναλ το καλοκαίρι του 2012 έναντι 24.000.000 λιρών.

Ο Φαν Πέρσι και η οικογένειά του δεν έχουν επίσης βολευτεί τόσο καλά στο Μάντσεστερ όπως στο Λονδίνο. Υπάρχουν επίσης δημοσιεύματα που θέλουν τον Φαν Πέρσι να μην είναι χαρούμενος με τις νέες προπονητικές μεθόδους που εφαρμόζονται στην ομάδα.

Πολλά θα εξαρτηθούν πάντως από την παραμονή ή όχι του Ρούνεϊ. Εάν ο Ρούνεϊ παραμένει στο Ολντ Τράφορντ, τότε ίσως ο Φαν Πέρσι να ακολουθήσει το δρόμο της εξόδου και γίνεται κατανοητό ότι θα λάτρευε να επιστρέψει στους κανονιέρηδες.

Ο Αρσέν Βενγκέρ έχει ως κανόνα να μην υπογράφει παίκτες άνω των 30 ετών αλλά θα κάνει αν είναι μία εξαίρεση για τον 30χρονο Φαν Πέρσι, ειδικά αν του δοθεί η ευκαιριά να τον αποκτήσει έναντι 15.000.000 λιρών.

Μία μακρά λίστα από παίκτες αστέρια είναι έτοιμοι επίσης να φύγουν από τη Γιουνάιτεντ το καλοκαίρι, μεταξύ των οποίων είναι οι Ρίο Φέρντιναντ, Νεμάνια Βίντιτς, Πατρίς Εβρά, Νάνι, Άσλεϊ Γιανγκ και Αντόνιο Βαλένσια".

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ