2014-02-02 11:43:08
Φωτογραφία για Το ΠΑΣΟΚ δεν επιτρέπει σε οποιονδήποτε να ασεβεί σε βάρος του
Ο Ευάγγελος Βενιζέλος με τα λεγόμενά του για ότι αφορά το ΠΑΣΟΚ έστειλε το μήνυμά του στους "58", απέκλεισε το ενδεχόμενο τριπλών εκλογών, αναφέρθηκε και στην Τρόικα. Με δύο λέξεις... "μη βιάζεστε" έβαλε ουσιαστικά και τέλος στις φήμες που τον θέλουν εκτός πολιτικής. «Το ΠΑΣΟΚ δεν αυτοδιαλύεται, ούτε επιτρέπει σε οποιονδήποτε να ασεβεί σε βάρος του. Απαιτούμε σεβασμό», δήλωσε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης σε συνέντευξή του στην «Εφημερίδα των Συντακτών», στέλνοντας με αυτό τον τρόπο μήνυμα στους «58».

Οσο για το αν βλέπει στο μέλλον να παραμένει πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ή να μένει εκτός πολιτικής, ο κ. Βενιζέλος απάντησε πως έχει πολλές ιδιότητες, ενδιαφέροντα και ανοιχτά μέτωπα, αλλά πρόσθεσε με νόημα «μην βιάζεστε».

Παράλληλα απέκλεισε τις τριπλές εκλογές, εφόσον το ζητούμενο είναι η συνέχιση της μόνης εθνικής στρατηγικής και η προστασία της κυβερνητικής σταθερότητας. «Η Τρόικα ζητά να ελεγχθεί η εκπλήρωση των όρων και των προϋποθέσεων, αλλά εμείς πρέπει να πούμε πως ήρθε η ώρα της στροφής προς την οριστική έξοδο από την κρίση και το Μνημόνιο».

avriani.makedonias.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ