2014-02-02 13:34:10
Φωτογραφία για ΕΔΕΙΞΑΝ ΤΟ... ΔΡΟΜΟ ΜΕ 3ΑΡΑ ΟΙ ΝΕΟΙ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ!
Εύκολη νίκη με 3-0 επί του Παναιτωλικού πέτυχαν οι Νέοι του Ολυμπιακού στο Ρέντη.

Οι πιτσιρικάδες του Μπερντ Στορκ ήταν σαφώς καλύτεροι και έφτασαν δίκαια στη νίκη με την οποία διατηρήθηκαν στην κορυφή της βαθμολογίας, έστω και με δύο αγώνες περισσότερους από τον ΠΑΟΚ.

Ο Θρύλος προηγήθηκε στο 37ο λεπτό με τον Βλάχο. Ο Σάλιακας εκτέλεσε φάουλ και ο σκόρερ πετάχτηκε με κεφαλιά, παραβιάζοντας την αντίπαλη εστία. Από εκεί και πέρα, το 2-0 έγινε γρήγορα στο Β' μέρος και κάπου εκεί... τέλειωσαν όλα. Δημιουργός ήταν ο Λάτσι και σκόρερ ο Βέργος.

Το τελικό 3-0 διαμορφώθηκε από τον Σάλιακα. Ο Γαρεφαλάκης έκανε τη σέντρα από τα αριστερά, ο αντίπαλος τερματοφύλακας αλλοίωσε την πορεία της μπάλας, αλλά αυτό δεν εμπόδισε τον Σάλιακα να χριστεί σκόρερ.

Ακόμα μια πειστική εμφάνιση από τους παίκτες του Ολυμπιακού, οι οποίοι βρίσκονται σε καλό μομέντουμ, καθώς πριν μερικές ημέρες επικράτησαν με 0-1 του Παναθηναϊκού εκτός έδρας.

Η σύνθεση του Ολυμπιακού: Στρέζος, Βολονάκης, Βούρος, Μακροστέργιος (62' Βατουσιάδης), Βλάχος, Παπασάββας, Μαργαρίτης, Λάτσι, Σάλιακας, Πασαλίδης (66' Γαρεφαλάκης), Βέργος (77' Ιγνατίδης).
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ