2012-04-17 21:57:24
Φωτογραφία για Ρουμάνοι και  Βούλγαροι στην Κρήτη. Κλέβουν, εκπορνεύουν τις γυναίκες και τις κόρες τους!
Πώς διαμορφώθηκε ένα μεγάλο πρόβλημα και ο ρόλος των ΜΜΕ σε αυτό Εδώ και χρόνια η κατάσταση είναι έκρυθμη στα χωριά της Κρήτης με την παρουσία ανθρώπων από τη Βουλγαρία και Ρουμανία που ήρθαν και εγκαταστάθηκαν νόμιμα ως πολίτες Ε.Ε. Τα προηγούμενα χρόνια έβρισκαν μεροκάματα στις ελιές, στα αμπέλια και στα περιβόλια (κακώς τους έπαιρναν στις δουλειές αλλά οι εργοδότες έλεγαν ότι δε βρίσκουν Έλληνες). Τώρα που δεν υπάρχουν πια αρκετές δουλειές, τώρα που.. οι Έλληνες κάνουν οποιαδήποτε εργασία με χαμηλά μεροκάματα, τώρα που με την αυξανόμενη εγκληματικότητα των αλλοδαπών αρχίζουν πια και ξυπνάνε και όσοι τους υπέθαλψαν, η κατάσταση με τους μετανάστες έχει γίνει ανυπόφορη. Σημειώνεται ότι οι Κρητικοί από την αρχή κατέστησαν τους Αλβανούς ανεπιθύμητους στα χωριά τους και προτίμησαν άτομα από Ευρωπαϊκή Ένωση για αγροτικές δουλειές.

'Ομως όσο περνάει ο καιρός η ζωή των ντόπιων γίνεται και πιο δύσκολη. Οι Ρουμανοβούλγαροι κλέβουν ασύστολα. Και τι δεν έχουν κάνει. Κατ αρχάς στα χωριά έχουν ρημάξει όλα τα παλιά πέτρινα σπίτια που έχουν ξύλινα δοκάρια στην οροφή. Δε μιλάμε μόνο για μισογκεμισμένα σπίτια αλλά για σπίτια κατοικήσιμα αλλά κλειστά. Επιλέγουν κάποια κατοικία λίγο απομονωμένη ή λένε ψέμματα ότι εργάζονται για να το επισκευάσουν και εκείνοι το γδύνουν από κάθε έπιπλο και δοκάρι. Τα φορτώνουν στα αυτοκίνητά τους και μετά τα καίνε στις ξυλόσομπές τους ή τα πουλάνε ως καυσόξυλα.

Άλλη μέθοδος είναι να στέλνουν τα παιδιά τους με μια μπάλα, δήθεν παίζοντας, να χτυπάνε πόρτες. Αν ανοίξουν λένε ότι μπήκαν στην αυλή επειδή έπεσε η μπάλα και μετά κατά λάθος τα ίδια τα παιδιά έπεσαν πάνω στην πόρτα. Αν δεν ανοίξουν σημαίνει ότι λείπουν και τότε μπουκάρουν οι μεγάλοι και κλέβουν ό,τι βρεθεί μπροστά τους. Οι Κρητικοί συνηθίζουν και αποξηραίνουν λαχανικά, έχουν πατάτες στις αποθήκες τους, τυριά στις καλαμωτές για να στεγνώσουν, εργαλεία κλπ. Οι μετανάστες πέφτουν σαν τις ακρίδες και δεν αφήνουν τίποτα στο πέρασμά τους από κότες και κουνέλια μέχρι κατσίκες και πρόβατα!

Μια άλλη πληγή είναι η εκπόρνευση των γυναικών τους. Ακούγεται απίστευτο αλλά τις εκδίδουν οι ίδιοι οι άντρες τους!!! Για τέτοια κατάσταση μιλάμε! Ποιοι είναι οι πελάτες τους; Πρώτοι και καλύτεροι κάτι ξεκουτιασμένοι παλιόγεροι που τρέμουν τα χέρια τους και δεν μπορούν να κρατήσουν όρθιο ούτε το ......... μπαστούνι τους (πόσο μάλλον άλλα πράγματα) αλλά τα είκοσι ευρώ τα θυσιάζουν για αυτές τις πόρνες.

Με αφορμή την ανάρτηση για την επίθεση Βουλγάρων κατά Ελλήνων στο χωριό Κουνάβοι http://www.eglimatikotita.gr/2012/04/to_17.html

εκεί πραγματικά η κατάσταση είναι εκτός ορίων. Δίπλα στους Κουνάβους είναι το Αρκαλοχώρι μια κωμόπολη που έχουν μαζευτεί πάρα πολλοί από αυτούς. Τους απασχολούσαν κάποιοι "ψυχοπονιάρηδες" εργοδότες και τώρα που δεν έχουν πολλές δουλειές, υποφέρουν οι υπόλοιποι Έλληνες που δεν φταίνε σε τίποτα. Στους Κουνάβους οι άνθρωποι είναι μέσα και είναι κλειδωμένοι γιατί δεν είναι λίγες οι φορές που μπουκάρουν μέσα στα σπίτια για ελάχιστα χρήματα. Οι καυγάδες και με Κρητικούς αλλά και αναμεταξύ τους είναι πολύ συχνό φαινόμενο.

Κάπου στα Χριστούγεννα πέρυσι και φέτος έκαναν την εμφάνισή τους κάποια άρθρα σε κάποια τοπική εφημερίδα και ένα κανάλι για τις " άθλιες συνθήκες που ζουν οι καημένοι οι μετανάστες από τη Βουλγαρία στα χωριά". Αηδίασα γιατί κατάλαβα ότι το βαθύ παρακράτος του ανθελληνισμού που μοιράζει αφειδώς χρήμα σε δημοσιογράφους για να σερβίρουν τις ειδήσεις που θέλουν αυτοί, κόβοντας τους μισθούς μας και τις συντάξεις μας, εμφανίστηκε και στην Κρήτη. Όχι απαραίτητα σε Κρητικούς δημοσιογράφους, σημασία είναι όμως ότι εμφανίστηκε και εκεί για να αντιστρέψει την κοινή γνώμη.

Αν τους προσέξει κανείς καλύτερα θα δει ότι όλοι οι υποτιθέμενοι Ρουμανοβούλγαροι είναι μια κοψιά! Μαυριδεροί με τουρκογύφτικα χαρακτηριστικά. Οι Κρητικοί είναι οι πλέον μακροβιότεροι άνθρωποι της Ευρώπης (αυτό μάλλον οφείλεται στη μεσογειακή διατροφή) και εκεί ζουν ακόμα ηλικιωμένοι Μικρασιάτες πρόσφυγες από το Ικόνιο και άλλα μέρη οι οποίοι επιμένουν ότι οι μετανάστες αυτοί δεν είναι ούτε Βούλγαροι ούτε και Ρουμάνοι αλλά Τουρκόγυφτοι! Αν δείτε τις φωτογραφίες που έχουν κειμήλια από τους γονείς τους με ασπρόμαυρες σκηνές από πλατείες και δρόμους, θα δείτε Τουρκόγυφτους που είναι όμοιοι στη φυσιογνωμία με τους υποτιθέμενους Ρουμάνους και Βούλγαρους.

Το θέμα είναι η Αστυνομία τι έχει κάνει μέχρι τώρα. Έχουν δοθεί εντολές για έλεγχο σε αυτούς τους ανθρώπους; Έχουν χαρτιά; Κι αν έχουν είναι μάλλον πλαστά αλλά οι αρχές μπορούν να το διαπιστώσουν.

Πρέπει να δοθεί μια λύση.

Δεν είναι δυνατόν να αισθάνονται ανασφαλείς άνθρωποι που δεν φταίνε σε τίποτα για αυτό το χάλι και που είναι ηλικιωμένοι σε ένα μεγάλο ποσοστό και που, όπως λένε οι ίδιοι, τον καιρό της Κατοχής βίωναν τον πόλεμο και κινδύνευαν για την αντίσταση για τη λευτεριά, τώρα γιατί να είναι αναγκασμένοι να εμπλέκονται με ξένους που δεν έχουν λόγο ύπαρξης μέσα στην Ελλάδα;

Γιατί να είναι τα μεροκάματα εξευτελιστικά χαμηλά εξ αιτίας τους, τόσο που να μην μπορούν πια να ζήσουν νέοι με αξιοπρέπεια;

Ας πάνε πίσω από εκεί που ήρθαν.

Ελευθερία του Λόγου για το www.eglimatikotita.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ