2014-02-02 18:50:13
Φωτογραφία για ΜΑΘΗΜΕΝΟΙ ΣΤΙΣ... ΦΑΠΕΣ ΑΠΟ ΜΙΚΡΟΙ ΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ! ΤΟΥΣ ΕΡΙΞΑΝ... 3ΑΡΑ ΟΙ ΠΑΙΔΕΣ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ!
Οι Παίδες του Ολυμπιακού πέταγαν... φωτιές και πήραν τη νίκη στο Ρέντη κόντρα στον Παναθηναϊκό με 3-0, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του 3ου γύρου.

Οι ερυθρόλευκοι ήταν ανώτεροι και δίκαια πήραν τη νίκη και τους τρεις βαθμούς, αφού δεν απειλήθηκαν σχεδόν καθόλου σε όλη τη διάρκεια του ματς από τους "πράσινους".

Οι παίκτες του Τάσου Θέου, ένα λεπτό πριν τη λήξη το πρώτου ημιχρόνου, άνοιξαν το σκορ με τον Καμπέτση, ο οποίος δεν δυσκολεύτηκε από κοντινό πλασέ να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα του «αιωνίου».

Στην επανάληψη ο Θρύλος είχε και πάλι την πρωτοβουλία των κινήσεων, αλλά και την υπεροχή μέσα στον αγωνιστικό χώρο και ο Παπαδογιωργάκης στο 48’ με προβολή, ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 2-0. Ο Παναθηναϊκός ανήμπορος να αντιδράσει, είχε γίνει… έρμαιο στις ορέξεις των πιτσιρικάδων του Θρύλου, οι οποίοι διαμόρφωσαν το τελικό 3-0 στο 80’ με τον Φλέγκα και πανηγύρισαν ακόμα μία νίκη επί των «πράσινων» τη φετινή σεζόν!

Η σύνθεση του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ: Σκαφίδας, Αγγελόπουλος Γ. (63’ Αμπάρα), Τουλκερίδης (80’ Τουλκερίδης), Αγιώτης, Παπαδογιωργάκης, Ασημάκης, Κωστανάσιος, Καμπέτσης (79’ Φλέγκας), Γκλεγκλές (48’ Α. Αγγελόπουλος), Ξενιτίδης, Τσιπιρτίμης (72’ Λένας).
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ