2014-02-02 19:57:57
Φωτογραφία για ''Διπλό'' με ανατροπή επί του Απόλλωνα ο Ατρόμητος
Με δύο γκολ του Ναπολεόνι και ένα του Ιγκλέσιας ο Ατρόμητος έφυγε με τη νίκη από την Ριζούπολη επικρατώντας με 3-2 του Απόλλωνα Σμύρνης. Ο Λουσέρο και τα δύο γκολ της "ελαφράς ταξιαρχίας".

Με πρωταγωνιστή τον Ναπολεόνι ο Ατρόμητος κατάφερε να φύγει με το "τρίποντο" από την Ριζούπολη, επικρατώντας με 3-2 του Απόλλωνα Σμύρνης στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της Super League.

Η ομάδα του Γιώργου Παράσχου αν και βρέθηκε δύο φορές πίσω στο σκορ από τέρματα του Λουσέρο, κατάφερε να ισοφαρίσει ισάριθμες με γκολ των Ναπολεόνι και Ιγκλέσιας με τον πρώτο να δίνει το τη νίκη με δικό του γκολ.

Ο Ατρόμητος με τους τρεις βαθμούς που πήρε στο "Γεώργιος Καμάρας" έφτασε στους 43 και είναι μόνος στην τρίτη θέση της βαθμολογίας. Αντίθετα ο Απόλλων Σμύρνης παρέμεινε στους 21 βαθμούς.

Ο Απόλλωνας μπήκε καλύτερα στο πρώτο ημίχρονο κατάφερε να ανοίξει το σκορ, αλλά δεν είχε την ανάλογη συνέχεια. Ο Ατρόμητος σταδιακά ανέκτησε την κατοχή της μπάλας ισοφάρισε και έδειξε ότι πατούσε καλύτερα.


Ακόμα και στο δεύτερο ημίχρονο που πάλι ο Απόλλωνας πήρε το προβάδισμα, ο Ατρόμητος ήταν καλύτερος και πήρε με δύο τέρματα το τη νίκη που ήθελε στην Ριζούπολη.

Η ταυτότητα του αγώνα

Γήπεδο: "Γεώργιος Καμάρας"

Διαιτητής: Δελφάκης (Αρκαδίας)

Βοηθοί: Αναστόπουλος (Αρκαδίας), Πετρόπουλος (Αρκαδίας)

Απόλλων Σμύρνης (Σάντσες): Τζόρβας, Αργυρόπουλος, Παπαζαχαρίας, Παντελιάδης, Κανακούδης, Κόρμπος (85' Πετρόπουλος), Τσοκάνης, Μίνγκας (70' Τσιλιγκίρης), Φαρινόλα, Λουσέρο, Ντάλμπεργκ.

Ατρόμητος (Παράσχος): Τσενάμο, Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Ταυλαρίδης (69' Πίτου Γκαρσία), Γιαννούλης, Δημούτσος (79' Νάστος), Ιγκλέσιας, Καραμάνος, Ουμπίδες, Ναπολεόνι. Παπαδόπουλος (85' Μπρίτο).

Κίτρινες κάρτες: Φαρινόλα (18', Απόλλων Σμύρνης), Ντάλμπεργκ (29', Απόλλων Σμύρνης), Αργυρόπουλος (83', Απόλλων Σμύρνης)-Ταυλαρίδης (41', Ατρόμητος), Δημούτσος (55', Ατρόμητος)

Γκολ: Λουσέρο (10', 63', Απόλλων Σμύρνης)-Ναπολεόνι (37', 81', Ατρόμητος), Ιγκλέσιας (75', Ατρόμητος)

Ανασκόπηση αγώνα

Οι γηπεδούχοι μπήκαν καλά στην αναμέτρηση και από νωρίς απέκτησαν το προβάδισμα. Στο 10ο λεπτό ο Λουσέρο έγινε κάτοχος της μπάλας από δεξιά μέσα στην περιοχή και με δυνατό σουτ την έστειλε στα δίχτυα για το 1-0.

Από εκείνο το σημείο και μετά ο Ατρόμητος ανέλαβε την πρωτοβουλία των κινήσεων και στο 14' από το σουτ του Παπαδόπουλου μπλόκαρε την μπάλα ο Τζόρβας.

Στο 34' το σουτ του Ουμπίδες ήταν άστοχο, ενώ τρία λεπτά αργότερα (37') η ομάδα του Περιστερίου κατάφερε να φτάσει στην ισοφάριση. Ο Παπαδόπουλος βγήκε ωραία από δεξιά έκανε και την σέντρα με τον Ναπολεόνι με τακουνάκι να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 1-1.

Στο 41' ο Καραμάνος έκανε την κεφαλιά για τον Ατρόμητο με την μπάλα να φεύγει άουτ, ενώ την ίδια τύχη είχε και το σουτ του Τσοκάνη για τον Απόλλωνα.

Ολοκλήρωσε την ανατροπή

Στο δεύτερο ημίχρονο τα λάθη από τις δύο ομάδες ήταν το κυρίαρχο στοιχείο του παιχνιδιού. Στο 59' από λάθος του Τζόρβα ο Ιγκλέσιας έκανε το σουτ με τον Παπαζαχαρία να διώχνει την μπάλα πριν αυτή περάσει την γραμμή.

Στο 63' ο Απόλλωνας κατάφερε να πάρει το προβάδισμα και πάλι, όταν από πλάγιο άουτ ο Λουσέρο βρέθηκε μέσα στην περιοχή και με πλασέ έκανε το 2-1.

Δώδεκα λεπτά αργότερα (75') η ομάδα του Γιώργου Παράσχου που είχε ανεβάσει την απόδοσή της έφτασε για δεύτερη φορά στην ισοφάριση (2-2), με κεφαλιά του Ιγκλέσιας από εκτέλεσε φάουλ του Γκαρσία.

Ο Απόλλωνας ο οποίος μετά το γκολ που δέχθηκε δεν πατούσε καλά στο γήπεδο είχε ένα άστοχο σουτ του Τσοκάνη στο 78'. Από την άλλη ο Ατρόμητος άρχισε να πιέζει ακόμη περισσότερο για να κάνει την ολική ανατροπή και να πάρει τη νίκη.

Αυτό και έγινε στο 81', όταν από λάθος της άμυνας του Απόλλωνα, ο Ναπολεόνι μπήκε στην περιοχή έκανε και το σουτ διαμορφώνοντας το τελικό 2-3 για τον Ατρόμητο.

MVP της αναμέτρησης

Ο Στέφανο Ναπολεόνι είναι από τους πρωταγωνιστές του αγώνα. Ο Ιταλός επιθετικός πέτυχε δύο τέρματα και οδήγησε τον Ατρόμητο στη νίκη επί του Απόλλωνα Σμύρνης.

Η απογοήτευση

Η αδυναμία των παικτών του Απόλλωνα να κρατήσουν το υπέρ τους αποτέλεσμα. Προηγήθηκαν δύο φορές κόντρα στον Ατρόμητο και όχι μόνο ισοφαρίστηκαν, αλλά δέχθηκαν και τρίτο γκολ.

Στατιστικά αγώνα2Goal 31Ασίστ 26Τελικές Προσπάθειες 133Σουτ εντός μεγάλης περιοχής 73Σουτ εκτός μεγάλης περιοχής 30Κεφαλιές 36Αποκρούσεις 117Επεμβάσεις 2414Κλεψίματα 1715Φάουλ 151Οφσάιντ 14Κόρνερ 641Λάθη 467/27Γεμίσματα 7/24

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ