2014-02-02 21:32:31
Φωτογραφία για Οι 1550 «καίγονται» [Video]
Τα συγκροτήματα ως γνωστόν τα τελευταία χρόνια τείνουν προς εξαφάνιση καθώς η solo καριέρα πολλές φορές είναι αυτή που υπερισχύει, δεν συμβαίνει το ίδιο με τους 1550 καθώς μετράνε περισσότερα από 15 χρόνια δισκογραφίας.

Τυχερούς δεν τους χαρακτηρίζει κανένας καθώς όλα αυτά τα χρόνια πέρασαν πολλά στάδια για να αναγνωριστεί η μουσική τους και προφανώς δεν είναι ότι πιο εύκολο.

Ως γνωστόν ο «αρχηγός» της μπάντας Ρουσσέτος Δημήτρογλου είναι ο κιθαρίστας που έφερε τα πάνω κάτω στην δισκογραφία και στις ζωντανές εμφανίσεις καθώς το 2009 δίπλα στον Βασίλη Παπακωνσταντίνου ξεσήκωσε το κοινό που πήγε να απολαύσει τους θρυλικούς scorpions, επίσης μετά την συνεργασία του με τον Παντελή Παντελίδη ως μαέστρος και ενορχηστρωτής, έχει ανεβάσει τις μετοχές τόσο του ιδίου αλλά και της μπάντας που είναι και η μεγάλη του αγάπη.

Η μουσική παιδεία του Ρουσσέτου και του υπόλοιπου σχήματος είναι αυτή που τους επιτρέπει να κάνουν τις καλύτερες μουσικές αλχημείες, κατατάσσοντας τους στους κορυφαίους του είδους.

Παράλληλα οι live εμφανίσεις τους μαζί με την γοητευτική Κρυσταλλία, κάθε Τετάρτη στο Βaraonda είναι από τις πολυσυζητημένες των Αθηνών.

Δείτε το καινούργιο βίντεο κλιπ των 1550, που «καίγονται» φανερά από τον eρwτα.
Tromaktiko
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ