2014-02-03 00:45:09
Φωτογραφία για Μπλε και μεταλλαγμένη ποζάρει στο φακό η Τζένιφερ Λόρενς
Βγάζει τα ρούχα της, βάφει μπλε το κορμί της και μεταμορφώνεται στη Mystique Η Τζένιφερ Λόρενς επαναλαμβάνει το ρόλο της μεταλλαγμένης ηρωίδας -που μπορεί να παίρνει την μορφή όποιου επιθυμεί- στο πολυαναμενόμενο σίκουελ, "X-Men: Days of Future Past", που θα προβληθεί στις αίθουσες στις 23 Μαΐου.

"Αυτή τη φορά, το κουστούμι θα είναι από το λαιμό και κάτω. Οπότε ελπίζω αυτό να μου γλιτώσει χρόνο στο make up και να βοηθήσει να έχω λιγότερες φουσκάλες. Πάντως είμαι ενθουσιασμένη που το φοράω ξανά", είχε γράψει η 23χρονη ηθοποιός στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter.

Και ως Mystique πόζαρε για το εξώφυλλο του περιοδικού Empire, το οποίο και πραγματοποίησε αφιέρωμα στους ήρωες του φιλμ.

Όπως ανέφερε η βραβευμένη με Όσκαρ σταρ, απαιτούνται επτά ώρες μακιγιάζ με αερογράφο και έξι γυναίκες πάνω από το κεφάλι της που φροντίζουν τη μεταμόρφωσή της.

«Κάποια στιγμή, στην έβδομη και τελευταία ώρα, τους είπα: “Γιατί δεν με βυθίζεται απλά σε μια μπανιέρα με μπλε χρώμα να τελειώνουμε;”», δήλωσε και πρόσθεσε:

"Ξέρω ότι με λυπάστε, αλλά το διασκεδάζουμε. Είναι σαν να κοιμάμαι, μόνο που είμαι γυμνή και με ζωγραφίζουν. Πρόκειται για την ίδια ακριβώς τεχνολογία που χρησιμοποιούσαν στη Ρεμπέκα Ρόμιν, την αρχική Mystique, πριν από δέκα χρόνια".
πηγη
pestanea
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Κυριακάτικο Ξύπνημα
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Κυριακάτικο Ξύπνημα
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ