2014-02-03 02:17:07
Φωτογραφία για Απαράδεκτο μάθημα ΕΑΠ
Γράφει η Τιτομιχελακη Μαρια

Μετα το χθεσινό μαθημα του ΕΑΠ που... διεξηχθη στις Αρχανες σε απαραδεκτες συνθηκες αισθανθηκα την αναγκη να στειλω ενα γραμμα στο ΕΑΠ να εκφρασω την αγανακτηση μου ως φοιτητρια που αν και ειμαι στην τελευταια ενοτητα, ωστοσο κατανοω τι περιμενει τους φοιτητες.

Το γραμμα εχει ως εξης:

«….ονομαζομαι Τιτομιχελακη Μαρια και ειμαι φοιτητρια στην ΕΛΠ41 ενοτητα, του προγραμματος σπουδες στον ελληνικο πολιτισμο"... Αυτο που συνεβη σημερα δεν τιμα κανεναν και πολυ περισσοτερο ενα αξιοπιστο ιδρυμα οπως το ΕΑΠ, που γνωρίζαμε - εμεις οι παλαιοτεροι - εως σημερα.... Καναμε μαθημα στο κτιριο στις Αρχανες μεσω τηλεδιασκεψης. Ο καθηγητης με τρεις φοιτητες βρισκονταν στον Πλατανια και εμεις, εικοσι ατομα, στις Αρχανες! Υπηρχε ενας φοιητης εθελοντης που βοηθησε στην παρουσιαση μεσω τηλεδιασκεψης - παρωδια οπως εξελιχθηκε.... Δεν μπορουσαμε να ακουσουμε τον καθηγητη..
. Τους φοιτητες στον Πλατανια με τις ερωτησεις που εθεταν... εκεινοι να ακουσουν εμας... Ο καθηγητης εμας... Αλαλουμ! Μια λεξη που ταιριαζει απολυτα στην περιπτωση... Και περιμενουμε μια απαντηση απο εσας.... Εμεις πληρωσαμε τοσα χρηματα για να εχουμε τετοιου ειδους υπηρεσιες; Δεν θα ηταν καλυτερα να ερθει ο καθηγητης στις Αρχανες και να γινει τηλεδιασκεψη στον Πλατανια που διαθετει 3 φοιτητες; Αυτο μονο μαθημα δεν θεωρειται, κατα κοινη ομολογια... Και το πανεπιστημιο ως αναξιοπιστο πλεον ιδρυμα, τηρωντας κατα τα αλλα με θρησκευτικη ευλαβια τις οδυνηρες για ολους μας πολιτικες των κρατουντων, το ελαχιστο που πρεπει να πραξει, ειναι να μειωσει τα διδακτρα και να μας τα επιστρεψει, αφου εμεις οταν δηλωναμε τις ενοτητες δεν ειχαμε κατα νου τετοιου ειδους εκπαιδευση και προπαντων δεν ειχαμε δηλωσει τον Πλατανια! Οι πολιτικες τετοιου ειδους ειναι κατακριτεες και ας το εχουν υποψη τους αυτοι οι κυριοι που τις συμφωνησαν, οτι θα ειναι εναντιον τους και θα εισπρατουν την οργη φοιτητων που πληρωνουν για να εχουν αξιοπρεπεις συνθηκες εκπαιδευσης και οχι τριτοκοσμικες! Γιατι ουτε καν φροντισατε να αναβαθμισετε τα εποπτικα σας μεσα, εφοσον αυτη ηταν η λυση που προβαλλατε! Κριμα, γιατι το εαπ θα χασει σημαντικο αριθμο υποψηφιων φοιτητων που ερχονται απο την ανατολικη κρητη και δεν επιθυμουν να εκπαιδευονται με αυτο τον τροπο!!! Διαφορετικα ας ειναι δωρεαν και να εχουμε προσβαση απο το σπιτι μας μεσω των η/υ μας... Σιγουρα θα ηταν μια πιο ανωδυνη λυση για ολους... περιμενω την απαντηση σας...» Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ