2014-02-03 04:17:07
Φωτογραφία για Το Αμετανόητο ΠΑΣΟΚ Είναι Εδώ Και Θέλει …Ρουσφετόχαρτο Το Σύνταγμα!
Καλά κάνει και προσπαθεί απεγνωσμένα το ΠΑΣΟΚ να διατηρήσει μια …υποψία ελπίδας ύπαρξης και μετά τις ευρωεκλογές, αλλά... η προσπάθειά του να αντιπολιτεύεται τη Ν.Δ. και μάλιστα στην υλοποίηση μέτρων που έχει ψηφίσει, έχει αρχίσει να καταντά αστεία, αφού επιλέγει -συνειδητά- να προτείνει ακόμα και …παραβίαση του Συντάγματος, ή την μετατροπή του σε …ρουσφετόχαρτο!

Χαρακτηριστικό παράδειγμα, αποτελεί η ανακοίνωση του Τομέα Διοίκησης του ΠΑΣΟΚ, όπου ηγείται ο Θεσσαλονικιός Γιάννης Μαγκριώτης, εναντίον της κατάργησης του Οργανισμού Ρυθμιστικού Θεσσαλονίκης και του αντίστοιχου της Αθήνας.

Αφού φλυαρεί για το πόσο «πρωτοποριακές δομές» είναι οι δύο οργανισμοί, πόσο «σημαντική προσφορά» έχουν να επιδείξουν και πόσο εύκολα θα μπορούσαν να μετατραπούν σε Νομικό Πρόσωπο Ιδιωτικού Δικαίου για να υπαχθούν διοικητικά στις αντίστοιχες Περιφέρειες Κεντρικής Μακεδονίας και Αττικής, σημειώνει: «Αυτό δεν επιτρέπεται προς το παρόν από το Σύνταγμα και γι’ αυτό πρέπει να υπάρξει δέσμευση πολιτική και κυβερνητική, στην οποία μπορούν να συμφωνήσουν και τα κόμματα της αντιπολίτευσης, ότι στην επικείμενη αναθεώρηση του Συντάγματος θα ψηφιστεί η απαραίτητη αλλαγή».


Δηλαδή… ας συντηρήσουμε ένα μάτσο καρέκλες για να κάθονται τα πασοκάκια που είχαμε διορίσει για να κάθονται και να διοικούν χωρίς να κάνουν τίποτα σοβαρό, μέχρι να τους «βολέψουμε» κάπου αλλού, επειδή θα μπορούσαμε να τους βολέψουμε τώρα, αλλά δεν μπορούμε, επειδή είναι αντισυνταγματικό, γι` αυτό πρέπει να κόψουμε και να ράψουμε το Σύνταγμα στα μέτρα του ρουσφετιού που θέλουμε να κάνουμε!

Κι ύστερα ξύπνησαν thesstruth.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ