2014-02-03 09:11:13
Φωτογραφία για Νέα γραμμή από την Grimaldi Lines - Εγκαινιάστηκε το «Πάτρα – Ηγουμενίτσα – Ραβέννα»
Μια νέα γραμμή μεταφοράς εμπορευμάτων και επιβατών από την Πάτρα και την Ηγουμενίτσα στη Ραβέννα, είναι πια γεγονός! Εγκαινιάστηκε προ ημερών από τους αδελφούς Grimaldi στο πλαίσιο μιας ξεχωριστής τελετής που έλαβε χώρα στο M/N “EUROFERRY BRINDISI”.

«Η έναρξη αυτής της γραμμής από τα ελληνικά λιμάνια της Ηγουμενίτσας και της Πάτρας προς τη Ραβέννα αντιπροσωπεύει για τον Όμιλό μας ένα περαιτέρω βήμα ανάπτυξης, στην πορεία που χαράξαμε πριν από χρόνια», τόνισε στην ομιλία του ο Guido Grimaldi, προσθέτοντας: «Με το άνοιγμα της νέας αυτής γραμμής, επιθυμούμε να επιβεβαιώσουμε για ακόμα μια φορά τη μεγάλη δέσμευση του ομίλου Grimaldi για την ανάπτυξη αειφόρων θαλάσσιων μεταφορών στη Μεσόγειο».

Η νέα γραμμή είναι ιδιαίτερης σημασίας καθώς οι εταιρίες μεταφορών θα βρουν σε αυτή έναν αξιόπιστο συνεργάτη που θα τους επιτρέψει τη μείωση του χρόνου μετακίνησης, την αποφυγή δρόμων μεγάλης κυκλοφορίας, τις έγκαιρες παραδόσεις με λιγότερο κόστος κι όχι μόνο. Στην εκδήλωση έγινε και η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας την οποία ευλόγησε ο Μητροπολίτης Πατρών κ. Χρυσόστομος. Οι οικοδεσπότες Guido και Eugenio Grimaldi, ο Δ.Σ. των Μινωικών γραμμών Αντώνης Μανιαδάκης και ο πράκτορας Αντώνης Κουνάβης υποδέχθηκαν μεταξύ άλλων τους: Γ.Γ. Τύπου και Ενημέρωσης της Κυβέρνησης Ανδρέα Κατσανιώτη, Πρόεδρο του ΟΛΠΑ Κωστή Πλατυκώστα, Λιμενάρχη Πατρών Τρύφωνα Κοροντζή, Δήμαρχο Πατρέων Γιάννη Δημαρά και Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αχαΐας Πλάτωνα Μαρλαφέκα.
xespao
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ