2014-02-03 12:58:07
Φωτογραφία για «Μύρτις: πρόσωπο με πρόσωπο με το παρελθόν» Ξενάγηση στην περιοδική έκθεση στο Αρχαιολογικό Μουσείο Καρδίτσας 8 Φεβρουαρίου 2014
Με αφορμή την νέα εικαστική έκθεση με τίτλο: «η Μύρτις εμπνέει…», η οποία φιλοξενείται στην Δημοτική Πινακοθήκη Καρδίτσας στα... πλαίσια της περιοδικής έκθεσης «Μύρτις: πρόσωπο με πρόσωπο με το παρελθόν» του Αρχαιολογικού Μουσείου Καρδίτσας και θα εγκαινιαστεί την προσεχή Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2014, η ΛΔ΄ Εφορεία Προϊστορικών & Κλασικών Αρχαιοτήτων σας προσκαλεί να παρακολουθήσετε την οργανωμένη ξενάγηση που θα πραγματοποιηθεί από τον εμπνευστή και έναν από τους κυριότερους συντελεστές της έκθεσης, τον επίκουρο καθηγητή κ. Μανώλη Παπαγρηγοράκη, το Σάββατο, 8 Φεβρουαρίου και ώρα 12:00 στο Αρχαιολογικό Μουσείο Καρδίτσας. Ο αριθμός των θέσεων για την ξενάγηση είναι περιορισμένος, γι’ αυτό είναι απαραίτητη η κράτηση στα τηλέφωνα του Αρχαιολογικού Μουσείου Καρδίτσας. Θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας.

Τέλος, σας ενημερώνουμε ότι λόγω αυξημένου ενδιαφέροντος και επισκεψιμότητας η διάρκεια της έκθεσης παρατείνεται μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου 2014. H έκθεση είναι προσαρμοσμένη για άτομα με προβλήματα όρασης και ακοής.

Χειμερινό Ωράριο Λειτουργίας Αρχαιολογικού Μουσείου Καρδίτσας

Τρίτη έως Κυριακή: 8.00-15.00 / Δευτέρα: κλειστό Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Πόσο μειώνονται οι συντάξεις
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Πόσο μειώνονται οι συντάξεις
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ