2014-02-03 14:05:11
Φωτογραφία για Έφυγε για πάντα ο χαμογελαστός Βάϊος της Βουλής
Θλιμμένη Δευτέρα, τούτη η πρώτη Δευτέρα του Φλεβάρη. Στις εισόδους της Βουλής το μάτι του επισκέπτη πέφτει πάνω στο κηδειόσημο με το θλιβερό άγγελμα του θανάτου του 47χρονου Βάϊου.

Ακόμα και σε κείνους που το όνομά του δεν λέει κάτι, με το που ακούνε την περιγραφή για ποιον μιλάνε πέφτουν απ’ τα σύννεφα.

«Ο ψηλός στα κομπιούτερ, εκείνο το παιδί που ήταν πάντα με το χαμόγελο στα χείλη, που μας έκανε πάντα πλάκες…» είναι οι λέξεις κλειδιά που οδηγούν στον Βάϊο Αντωνίου.

Μάτια βουρκωμένα για τους φίλους του στη Βουλή, στενοχώρια μεγάλη και για τους γνωστούς του. Έφυγε για μια προγραμματισμένη εγχείρηση στο στομάχι και δεν γύρισε ποτέ κοντά μας.

Τις τελευταίες μέρες, λένε οι πληροφορίες μας, είχε περάσει μία πνευμονία αλλά είχε σχεδόν αναρρώσει. Παράλληλα ήταν κι αυτό το προγραμματισμένο ραντεβού για την εγχείρηση. Προφανώς, με το χάος που επικρατεί στο σύστημα υγείας θα σκέφτηκε να μην το αναβάλλει και πήρε την απόφαση να τελειώνει και μ’ αυτό.


«Η εγχείρηση πήγε καλά αλλά στη συνέχεια απεδείχθη πως δεν άντεξαν οι πνεύμονές του» λένε οι πρώτες θλιβερές ειδήσεις.

Ο 47χρονος Βάϊος ήταν υπάλληλος της Βουλής και πατέρας δύο παιδιών.

Κάθε φορά που ερχόταν στην αίθουσα των κοινοβουλευτικών συντακτών για να ακούσει το τάδε ή δείνα πρόβλημα με το κομπιούτερ μας, καθόταν λιγάκι παραπάνω για να κάνουμε και τα αστειάκια μας.

Με άλλους αντήλλασσε πειράγματα για τα ποδοσφαιρικά καθώς ήταν φανατικός Αεκτζής και με άλλους συναδέλφους έλεγαν τα συνήθη ψέματα των ψαράδων για τα τετράκιλα λαυράκια που δήθεν έπιασαν, ενώ με μένα έκανε πλάκα στα ιταλικά αφού ήξερε την αδυναμία που είχα για τη γείτονα χώρα.

Buon viaggio καλέ μας Φίλε….

Λάμπρος Παναγιώτου-zougla
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Τι απέγινε ο Τσουκάτος;
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Τι απέγινε ο Τσουκάτος;
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ