2014-02-03 15:56:15
Φωτογραφία για Τα άκουσε από εξαγριωμένους πολίτες στο Ληξούρι ο Δένδιας
Ο υπουργός Δημόσιας Τάξης έφτασε το μεσημέρι της Δευτέρας στο Ληξούρι, όπου έχουν σημειωθεί οι μεγαλύτερες ζημιές από το νέο σεισμό, όμως οι πολίτες που τον συνάντησαν στο κέντρο της πόλης, τον αποδοκίμασαν έντονα.

«Χθες μάθαμε ότι τα μηχανήματα του Δήμου έμειναν από πετρέλαιο»

«Δεν είναι δυνατόν να δίνεις 4 εκατομμύρια για να πιάσεις τον Ξηρό και εδώ οι άνθρωποι να μη μπορούν να μπουν στα σπίτια τους, να έχει πέσει το λιμάνι και να μην κάνετε τίποτα», είπαν μεταξύ άλλων οι κάτοικοι στον υπουργό.

«Μια ολόκληρη εβδομάδα μας έχουν αφήσει ακάλυπτους εντελώς και ανοχύρωτους», είπε στο NewsIt ο Διονύσιος Περδίκης, ιδιοκτήτη τουριστικού πρακτορείου στο Ληξούρι και αυτόπτης μάρτυρα στο επεισόδιο των κατοίκων με τον Νίκο Δένδια.

«Ακόμη τώρα που μιλάμε δεν έχουν πάρει κάποια απόφαση τι θα γίνει. Όλο συσκέψεις κάνουν και δεν υπάρχει τίποτα χειροπιαστό, τίποτα απολύτως», τονίζει και σημειώνει πως οι κάτοικοι είπαν στον υπουργό πως θα έπρεπε, μετά τον πρώτο σεισμό, να έχει σταλεί στο Ληξούρι ο στρατός για να επισκευάσει τις βασικές υποδομές και τα προβλήματα που σημειώθηκαν.


«Το λιμάνι έχει πέσει εδώ και μια εβδομάδα και σήμερα έστειλαν ομάδα να δει σε τι κατάσταση είναι. Και βέβαια του είπαμε ότι δεν είναι δυνατόν να δίνει 4 εκατομμύρια για τον Ξηρό και να μας λες ότι με 100.000 ευρώ που στέλνεις για την Κεφαλονιά, θα γίνει δουλειά».

Σύμφωνα με τον κ. Περδίκη, σε όσα του είπαν οι κάτοικοι του Ληξουρίου, ο υπουργός δεν απάντησε τίποτα. «Αυτοί δηλαδή που τον συμβουλεύανε τι του είπανε; Ότι τα πράγματα είναι όλα καλά; Τι να δει;», διερωτήθηκε.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ TWITTER @ Nikos Dendias
newsit.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ