2014-02-03 18:20:14
Φωτογραφία για «ΓΕΝΕΘΛΙΑ» ΣΤΟΝ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΟ ΠΑΓΚΟ ΜΕ... ΑΝΟΔΟ Ο ΜΙΤΣΕΛ!
Πριν από ένα χρόνο ο Μίτσελ ανέλαβε τον Ολυμπιακό, καθώς σαν σήμερα είχε παρακολουθήσει την αναμέτρηση των ερυθρόλευκων με τον Ατρόμητο (η τελευταία ήττα του Ολυμπιακού στο πρωτάθλημα) και στις 4 Φεβρουαρίου του 2013 είχε γίνει η επίσημη παρουσίαση του από τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Ο Μίτσελ μέχρι τώρα δεν έχει γνωρίσει καμία ήττα σε 42 εγχώριες αναμετρήσεις του Ολυμπιακού, με 37 νίκες και 5 ισοπαλίες σε πρωτάθλημα και Κύπελλο. Οι ήττες του συνολικά είναι τέσσερις, οι δύο περσινές από τη Λεβάντε στο Γιουρόπα Λιγκ και οι δύο φετινές από την Παρί Σεν Ζερμέν στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Πάντως στη λίστα που δημοσιεύει κάθε εβδομάδα η ιστοσελίδα "coachworldranking.com", ο Ισπανός τεχνικός ανεβαίνει διαρκώς και εξακολουθεί να είναι πιο ψηλά από τον Λοράν Μπλαν, τον τεχνικό της Παρί!

Αυτή την εβδομάδα βρίσκεται στην 38η θέση, με άνοδο πέντε θέσεων από την προηγούμενη.

Στην πρώτη δεκάδα είναι οι: Μαρτίνο (Μπαρτσελόνα), Αντσελότι (Ρεάλ), Μουρίνιο (Τσέλσι), Σιμεόνε (Ατλέτικο), Μπενίτεθ (Νάπολι), Βενγκέρ (Άρσεναλ), Κλοπ (Ντόρτμουντ), Ζεσούς (Μπενφίκα), Κούκα (Ατλέτικο Μινέιρο), Πελεγκρίνι (Μάντσεστερ Σίτι).

Ο Ντέιβιντ Μόγιες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρίσκεται στη 13η θέση.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ