2014-02-03 19:02:19
Φωτογραφία για Δήμος Βύρωνα – Η αποχώρηση του Νίκου Χαρδαλιά οδηγεί σε πολυδιάσπαση την παράταξη...!!!
Γράφει ο Γιάννης Σπ. Παργινός

Διασπάται η άλλοτε κραταιά παράταξη «Εποχή Δημιουργίας – Συνεργασία πολιτών» του απερχόμενου δημάρχου Νίκου Χαρδαλιά. Ο Άκης Κατωπόδης υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ παρουσιάζει την δική του παράταξη, «Δημοτική Πρωτοβουλία – Στάση Βύρωνα», ενώ φήμες φέρουν και τον Παναγιώτη Κόνσουλα έτοιμο για μια νέα κάθοδο στον εκλογικό στίβο.

Την Κυριακή απόγευμα 2 Φεβρουαρίου, στον ιστορικό κινηματογράφο «Λουΐζα», ο γιατρός Χρήστος Γώγος, επί πολλά έτη αντιδήμαρχος κοινωνικών υπηρεσιών επί διοικήσεως Νίκου Χαρδαλιά, παρουσίασε την νέα του Δημοτική παράταξη με την οποία θα διεκδικήσει τη δημαρχία στις εκλογές του Μαΐου. Το όνομα αυτής «Νέα Εποχή Βύρωνα».!

Την ίδια ακριβώς ώρα 2 κορυφαία στελέχη της παράταξης του Νίκου Χαρδαλιά, ο Μίλτος Μπατής (γιος του προέδρου της ΤΟ Νέας Δημοκρατίας ) κι ο Βασίλης Τσολιάς ( πρώην κορυφαίο στέλεχος της ΟΝΝΕΔ ), δήλωναν πως θα κατέλθουν στον εκλογικό στίβο με δική τους παράταξη διαφοροποιούμενοι πλήρως από την κίνηση του Χρήστου Γώγου κι όπως υποστηρίζουν με την πολιτική των «δαχτυλιδιών» που ακολούθησε ο απερχόμενος δήμαρχος δίδοντας το χρίσμα στο κ. Γώγο.!


Στην ίδια πλευρά του λόφου, αδιευκρίνιστες παραμένουν οι προθέσεις του δημοτικού συμβούλου και δημοσιογράφου, Διονύση Βωβού.!

Στον ίδιο ιστορικό κινηματογράφο, «Λουΐζα»,  την ίδια ημέρα, Κυριακή πρωί 2 Φεβρουαρίου, ο υποψήφιος δήμαρχος με στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ, Άκης Κατωπόδης, παρουσίασε τη δική του διακήρυξη για να διεκδικήσει τον δημαρχιακό θώκο στις εκλογές του προσεχούς Μαΐου.!

Ο παραδοσιακός αντίπαλος του Νίκου Χαρδαλιά, Παναγιώτης Κόνσουλας, παρά τις αλλεπάλληλες δηλώσεις περί εθελούσιας απόσυρσής του από τα κοινά, οι φήμες τον φέρουν έτοιμο και πάλι για μια νέα μάχη ως επικεφαλής μιας ευρείας κοινωνικής αποδοχής παράταξης.!

                                                                       Γ. Σπ. Π.
communenews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ