2014-02-03 19:53:07
Φωτογραφία για Γυναικεία Απασχόληση ΕΚΟ Αγίου Δημητρίου
Δράσεις ψυχοκοινωνικής και Επαγγελματικής Συμβουλευτικής αλλά και δράσεις καθοδήγησης με μορφή Mentoring για 65 συμμετέχουσες μακροχρόνια άνεργες γυναίκες και αρχηγούς... μονογονεϊκών οικογενειών που κατοικούν στο Δήμο Αγίου Δημητρίου, βρίσκονται σε εξέλιξη και αποδίδουν τα πρώτα αποτελέσματα.

Σε συνδυασμό με βραχυχρόνια κατάρτιση σε 3 ειδικότητες, οι υποστηριζόμενες από έμπειρους συμβούλους γυναίκες, προωθούνται στην Απασχόληση με αυτοκινητοποίηση και αυτενέργεια, καταλαμβάνοντας θέσεις εργασίας στον Ιδιωτικό τομέα και θέσεις κοινωνικής εργασίας, στο πλαίσιο δημόσιας προκήρυξης.

Με την ολοκλήρωση του έργου, τον Μάιο του 2014 αναμένεται να απασχοληθούν στο σύνολό τους, τόσο σε θέσεις εργασίας του ιδιωτικού τομέα, όσο και σε θέσεις επιχειρηματικότητας, με έμφαση στην κοινωνική επιχειρηματικότητα στην οποία αναμένεται να συμμετάσχει σημαντικό ποσοστό από αυτές.

Τα παραπάνω πραγματοποιούνται στο πλαίσιο του Τ.Ο.Π.Ε.Κ.Ο Αγίου Δημητρίου «Τοπικό Ολοκληρωμένο Πρόγραμμα συνεργασίας για τη γυναικεία Απασχόληση ΕΚΟ Αγίου Δημητρίου» της Α.Σ «Κοινωνική Παρέμβαση Δήμου Αγίου Δημητρίου» το οποίο εντάσσεται στο Ε.Π «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού 2007-2013» του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας και συγχρηματοδοτείται από το ΕΚΤ και το Ελληνικό Δημόσιο.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ