2014-02-04 00:22:14
Φωτογραφία για Τιμητική Διάκριση στον Περιφερειάρχη Αττικής, Γιάννη Σγουρό
«Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου της Ομάδας μας, των εκατοντάδων αθλητριών και αθλητών μας, των γονέων τους και των φιλάθλων μας, σας απευθύνουμε ένα μεγάλο και θερμό «Ευχαριστώ».

Χάρη στην απόφαση και την υπογραφή σας, η ομάδα μας αλλά και άλλες ομάδες, απέκτησαν ένα υπερσύγχρονο γήπεδο, που σε ό,τι αφορά την υποδομή του, δεν έχει να ζηλέψει τίποτα, από εκείνα της Α΄εθνικής».

Με αυτά τα λόγια, ο Πρόεδρος της ΛΑΥΡΑΣ Αργυρούπολης, Γιάννης Σιώτος, υποδέχτηκε τον Περιφερειάρχη Αττικής, Γιάννη Σγουρό, στην εκδήλωση της κοπής πίτας του Συλλόγου, που έγινε στο Πολιτιστικό Κέντρο «ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ», και γέμισε ασφυκτικά από τους πολίτες της Αργυρούπολης.

Ο Πρόεδρος της Λαύρας παρέδωσε στον Περιφερειάρχη, ειδική πλακέτα «για την τεράστια συμβολή του στη ριζική ανακατασκευή του Γηπέδου της Αργυρούπολης», επισημαίνοντας ότι ένα όνειρο 20 χρόνων, έγινε, όχι θα γίνει, έγινε πραγματικότητα.


Ο κ. Γιάννης Σγουρός, ευχαρίστησε τον Πρόεδρο για τα καλά του λόγια, και επισήμανε ότι σε μια εποχή που το κράτος και οι Δήμοι, αδυνατούν λόγω οικονομικών προβλημάτων να στηρίξουν την αθλητική δραστηριότητα, έρχεται η Περιφέρεια να καλύψει αυτό το κενό, δαπανώντας χρήματα από αυτά που περίσσευαν, έπειτα από μια χρηστή και συνετή διαχείριση.

«Είμαστε κοντά στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και στους ανθρώπους του, που προσφέρουν από το υστέρημά τους, για να διατηρούνται στη ζωή οι ομάδες, και να βρίσκουν δημιουργική διέξοδο χιλιάδες παιδιά και νέοι στην Αττική», υπογράμμισε ο Περιφερειάρχης Αττικής. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ