2014-02-04 05:03:08
Φωτογραφία για Τι είπε ο Ζήγρας στους Ελβετούς
Επί 6 ώρες απαντούσε ο Νίκος Ζήγρας σε ερωτήσεις εκπροσώπων της ελβετικής εισαγγελίας η οποία διερευνά αν έχει τελεστεί στη χώρα τους το αδίκημα της νομιμοποίησης από παράνομη δραστηριότητα.

Ο Νίκος Ζήγρας εξετάστηκε ως κατηγορούμενος για λογαριασμούς που είχε στο όνομα του στις τράπεζες Μorgan Stanley και Credit Agricole μέσω των οποίων φαίνεται να πέρασαν μίζες των εξοπλιστικών.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι Ελβετοί αναφέρθηκαν σε δεκάδες καταθέσεις , λογαριασμούς και offshore που αγνοούσε ο Ζήγρας, ενώ χαρακτηριστικό είναι ότι στα αρχεία των τραπεζών τους οι Ελβετοί τον είχαν ως άτομο με τεράστια περιουσία και βιομήχανο.

Αυτό κατά τον συνήγορό του, σημαίνει πώς τουλάχιστον δυο Ελληνοελβετοί τραπεζίτες (για τους οποίους ρωτούσαν επίμονα οι Ελβετοί) είχαν αλλοιώσει τον φάκελο του Ζήγρα, ώστε να δικαιολογούν τις καταθέσεις εκατομμυρίων υπόπτου χρήματος.

Τον ρώτησαν δε ακόμα και για λογαριασμό στον οποίο φαίνεται ως συνδικαιούχος η …σύζυγός του, Βίκυ Σταμάτη...

Για τον εν λόγω λογαριασμό ο Ζηγρας δήλωσε άγνοια ενώ για τους ελληνοελβετούς τραπεζίτες είπε πώς είχαν απευθείας επαφή με τον Ακη Τσοχατζόπουλο.

Τον μεν έναν του τον είχε συστήσει γνωστός Ελληνας δικηγόρος με γραφείο στη Βουκουρεστίου, τον δε άλλον τον είχε επισκεφθεί αυτοπροσώπως ο πρώην υπουργός στη Γενεύη μαζί με την κόρη του Αρετή , όπως ισχυρίστηκε. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Κατείχε 20 κιλά χασίς
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Κατείχε 20 κιλά χασίς
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ