2014-02-04 08:11:36
Φωτογραφία για ΔΥΣΚΟΛΗ ΝΥΧΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΕΙΣΜΟΠΛΗΚΤΟΥΣ ΤΗΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ (VIDEO)
Μία ακόμα δύσκολη νύχτα πέρασαν οι κάτοικοι της σεισμόπληκτης Κεφαλονιάς, ενώ συνεχίζονται οι και οι μετασεισμοί. Μάχη με το χρόνο δίνει ο κρατικός μηχανισμός για τη σίτιση και στέγαση χιλιάδων ανθρώπων που δεν μπορούν να μπουν στα σπίτια τους. Σε ισχύ το σχέδιο «Δευκαλίων» του υπουργείου Άμυνας, το οποίο θα παραμείνει μέχρι τη λήξη της κατάστασης εκτάκτου ανάγκης.

Στο πλαίσιο του Σχεδίου Δευκαλίων, μεταγωγικό C-130 έφτασε στην Κεφαλονιά τα ξημερώματα με 200 σκηνές και 1.000 υπνόσακους. Στην Κεφαλονιά βρίσκονται ήδη στρατιωτικοί γιατροί, αλεξιπτωτιστές, μηχανικοί, υπουργοί και επικεφαλής διαφόρων υπηρεσιών. 

Πολλοί κάτοικοι πέρασαν την νύχτα στα αυτοκίνητα τους, υπό τον φόβο ενός νέου μετασεισμού. Άλλοι φιλοξενήθηκαν στις σκηνές που στήθηκαν στο γήπεδο του Αγίου Αντωνίου στην Παλική. Για να περάσουν τη νύχτα οι πληγέντες, διατέθηκαν και δέκα λεωφορεία του ΚΤΕΛ. «Θα χρειαστούν κοντέινερ, και μάλιστα πολλά. Θα δούμε τις ανάγκες και θα εκτιμηθεί ποσά θέλουμε» επισήμανε, σε δηλώσεις του, ο δήμαρχος, Αλέξανδρος Παρίσης.

''The New Daily Mail''
 
TheNewDailyMail
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ