2014-02-04 12:12:13
Φωτογραφία για Δήμος Πυλαίας-Χορτιάτη: 110.000 ευρώ για ζεστά σχολεία
To ποσό των 110.000 ευρώ ενέκρινε πρόσφατα το δημοτικό συμβούλιο Πυλαίας-Χορτιάτη για την... κάλυψη των αναγκών θέρμανσης των σχολείων του δήμου μας. Αποδεικνύοντας έμπρακτα και για μια ακόμη φορά τη μεγάλη προτεραιότητα που δίνει ο δήμος στα θέματα της παιδείας, ιδιαίτερα σε ζητήματα που άπτονται της καθημερινότητας της νέας γενιάς.

Η απόφαση ελήφθη ομόφωνα σε συνεδρίαση του δημοτικού μας συμβουλίου και αφορά κονδύλιο του υπουργείου Εσωτερικών για την κάλυψη των δαπανών θέρμανσης των σχολικών μονάδων. Τη στιγμή που σε άλλες περιοχές της Ελλάδας οι μαθητές κάθονται στα θρανία με τα παλτό για να μην κρυώνουν και οι δήμοι αναζητούν απεγνωσμένα κονδύλια και χορηγίες για να προμηθευτούν πετρέλαιο, ο δήμος μας εξασφαλίζει καθημερινά τη ζεστασιά για όλες τις αίθουσες των σχολείων και των έξη δημοτικών μας ενοτήτων.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι στο δήμο μας υλοποιείται ένα τεράστιο έργο στη σχολική στέγη, καθώς κατασκευάσαμε, κατασκευάζουμε και βάλαμε σε προγραμματισμό συνολικά οκτώ (8) νέα σχολεία και μάλιστα στην πιο δύσκολη οικονομικά εποχή για τη χώρα, βελτιώνοντας θεαματικά την ποιότητα και την εικόνα της σχολικής στέγης στο δήμο μας. Υλοποιώντας όπως τονίζει ο δήμαρχος Ιγνάτιος Καϊτεζίδης «με έργα και πράξεις αυτά που προεκλογικά υποσχεθήκαμε». Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ